tisdag 25 mars 2008

"Vad bidde det?"


I onsdags damp tidningen Allt i Hemmet ner i brevlådan, ett gratisexemplar som utlovats. Raskt slet jag upp kuvertet och hittade det jag letade efter...

För några månader sedan ringde en journalist hem till mig och frågade om de kunde komma hit och göra ett reportage. Först blev jag ju förstås smickrad och tackade ja utan att tänka efter... sedan... när jag tänkt efter, ringde jag maken och berättade vad som väntade runt hörnet. Insåg under tiden jag berättade att vi omöjligt skulle hinna fixa sådant man vill fixa innan någon gör ett "hemma-hos-reportage". Jag far ju runt en del i mitt arbete och maken arbetar mer än heltid så tid finns inte speciellt mycket av. Alltså fick jag ringa tillbaka och fråga om det räckte med ett par bilder som jag redan hade hemma och om de kanske kunde ställa frågor över telefonen. Otroligt tillmötesgående människor och det här blev resultatet! Det bidde inget stort reportage... det bidde en liten ruta - men jag har ingen ångest och hinner med de mässor och utställningar som jag planerat in! Så allt slutade lyckligt.

Idag skall jag skicka bilder till Expressens bilaga "Leva och Bo" där de skall göra ett reportage om planteringsbord och jämföra marknadens utbud i ett aprilnummer, skall bli spännande att se hur jag klarar mig i den konkurrensen...

Nu måste jag arbeta lite igen,

Kram Bella

4 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Jag såg reportaget och måste säg att jag tycker er trädgård, det jag såg i tidningen och här, är helt underbar!
Tyvärr har vi "bara" gräsmatta och det tar ju lite tid innan man kommit på hur man vill ha det.
Men här har jag hittat inspiration!
Tackar för det!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men kan ju bara säga STORT GRATTIS JU!!!!!!
ja dubbelt grattis...sååå kul!!!
Jättevackert,,,men jag vill se mer!!! NU!!!!!!!!!

tack med för allt fint du skrev hos mig...storkramen till dig!!!!

Ska jag allt hålla utkik nu då!!!!;)

God fortsättning!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(\ /)*********************
( ..) ♥ KRAM MILLAN ♥
C('')('')*****************
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Härligt Ing-Britt! Jag fick också tidninen (prenumererar) och efter att ha somnat ifrån den några kvällar i rad kom jag så äntligen till din sida. Där var det ju! Väckte Micael och pekade vilt på tidningssidan och sa exalterat: "Kolla, det är Ing-Britts och Martins trädgård!! Kolla!!" Måste erkänna att han hade svårt att uppskatta denna information just då vid denna tidpunkt, typ mitt i natten... Känsliga karlar. Har ingen som helst känsla för vad som är viktigt. =)

Kramis!

/Anna

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej!!!!
Så underbart kul om jag inspirerade dig!!! Du ska veta att din blogg är oerhört inspirerande med....här ska jag kika in extra mycket nu när trädgårdssäsongen drar i gång.
Har legat nere med vår ett par år nu...inte haft just nån inspiration..men nu blir jag extra sugen på att börja pyssla med den...tänk att ha sååå vackert som ni!!!!!!!En drömm ju!!!

ja men visst ...tar tacksamt emot servetter,,men tveksamt om brevbäraren hittar till Mamma Millan!!!

Om du mailar mig så får du adressen...vill inte ge ut den på bloggen!!

millan.orrben@hotmail,com

Storkramen på dig..o lycka till med målningen...den måste du ju visa upp sen ju!!!!

Kram Mamma Millan