torsdag 27 mars 2008

TrädgårdsprylarÅker om två veckor till Stockholm för att spana in konkurrensen på Trädgårdsmässan där... Skall smyga omkring och se var folket flockas, vad som lockar, vad de har som inte jag har...


Hittade hos en leverantör ett parti snygga trädgårdshandskar i rosa, ljusrosa och lila, kraftigt material - kan man noga kriga med både rosor, tistlar och nässlor.


Istället för trädgårdskorg syddes sedan praktiska trädgårdsväskor i vaxduk med fem fickor och stor plats för krukor med mer. Skall ta med mig en sådan när jag handlar på trädgårdsmässan. Man måste ju prova sina idéer - alla idéer som jag får är inte bra...


Idag har varit en mindre kul dag... bilen bestämde sig plötsligt för att ta semester. Inte bra eftersom det planerats för resa till Sälen på söndag. Fick hoppa fram med bilen till verkstad i Göteborg (miiinst 4 mil) och inget jag räknat med att göra idag men... mitt målande störs hela tiden, tur att "imorgon är en annan dag". Det var inte det jag skulle skriva men, men... hur som helst så kontaktade tidningen Rosie mig och ville ha bilder på mina planteringsbord... hur kul var inte det?! Mitt lilla, lilla företag - hur vet de ens att jag finns?


Här har jag funderat på hur jag skall få ut mina produktnyheter och så kontaktar de mig... ibland har man tur!


Min katt vill inte gå ut! Hon har tröttnat på snö och kyla, vill ligga på en varm pläd och sträcka på sig. Min hund vill gå ut hela tiden. Rullar sig gladeligen i snön och rusar glatt efter varenda snöboll som kastas åt hans håll!


Ha en god kväll!


5 kommentarer:

Sanny och Helena sa...

Wow, vilken snygg trädgårdsväska och härliga färgglada handskar! Man blir sugen på att ge sig ut i trädgårdslandet direkt! Det blir succé!
Vet du vad...jag fick barn 06, jag jobbade mitt inne i smeten i stan och bor 20 min utanför. Sen barnet kom kan man räkna på handen fingar hur många gånger jag varit inne och gått i affärer, det är nästan hemskt :D Men jag är på väg in, hela tiden!
Jag ska försöka ta mig en stadsrunda så snart som möjligt och sen återkomma med några tips till dig, måste ju se efter om mina gamla favoriter finns kvar fortfarande!
Vad kul med tidningen, säg till när det är inne så ska jag kika!
Ha en bra dag,
kram Helena

Änglahem sa...

tbgvjc
Såg eran trädgård i tidningen i dag!!! Vad kul...henne "känner" jag!!*fniss*. Din trädgård skulle jag vilja se live nån gång, ser ju bara föööör underbar ut!!

Trädgårdsväskan= VILL HA!, trädgårdshandskarna= VILL HA!, förklädet som du visade tidigare= VILL HA!!!! du förstör mig människa!!! vill ju ha allt!! och när det är rosor på, då smälter ju mitt shoppingbegär all världens väg!!

Ha en skön helg!! hoppas nu att sista snön smälter bort, så vi snart kan ge oss ut i trädgårdarna!

Kramar/Ulrika

Änglahem sa...

veeet inte hu ordverifieringen kom överst.....

Södralycke sa...

Hej hittade din blogg idag, vilken underbar trädgård du har! Här kikar jag nog in fler gånger för att få lite inspiration till vår egen trädård i sommar....

Trevlig helg!

Millas hem sa...

Jag känner mig precis som din katt!:) Vill inte heller ha snö och kyla.
Jag tycker också om att "greja" i trädgården! Väskan är läcker, visst är arbetet roligare med en snygg outfit!!
Kram Camilla