tisdag 18 mars 2008

Lite Påsk i fönstret!


Har införskaffat för företagets räkning några läckra upplägningsfat i gult och orange. Släpade hem ett par kartonger och väntade en grymtning ifrån maken... men han blev intresserade och tog fram ett par stycken. Stora, sa han och ögonen lyste.
Jäpp, stora är de, 37,5 cm och 30 cm istället för 26 cm som de flesta vanliga tallrikar. Upplyste maken om att de inköpts för att ha i det vita skåpet på Trädgårdsdagarna på Liseberg. Maken såg besviken ut och tyckte absolut att vi skulle ha dem som servis i sommar när sommarmöblerna åkt fram!
Visst är de somriga?
Har inte hunnit påska - men har ständigt en rostig tupp bakom gardinen som får en mer framskjutande position i påsktid. Satte fyra vita fjädrar i krukan hos Ranunkeln och lade en påskgul citron hos murgrönan och tycker att det blev lite påskigt i alla fall!
Ps. Utomhusbaren som uppläggningsfaten står på brukar förvaras vintertid på övervåningen men i och med renovering, står mycket på fel plats (eller där det rättare sagt får plats, fniss). Ds.

9 kommentarer:

Änglahem sa...

Ska du stå på trädgårdsmässan på Liseberg?! Hihi vad kul, jag och väninna har pratat om att vi skulle ta oss dit i år igen...nu blir det ju ett måste!!

Blev så fint det du pyntat! det behövs inte så mycket till påsk igentligen. Ett gäng påskliljor så är det klart...njaaa nästa iaf.

Kramar
Ulrika

Sanny och Helena sa...

Hej!
Tack för de snälla orden, vad glad jag blir!
Vilket fint planteringsbord du har, tror du man kan hitta ett påskägg som rymmer ett sånt???
Påskiga hälsningar från Helena

Marie sa...

Uppläggningsfaten var jättefina, man blir glad av de härliga färgerna. Jag tycker ditt påskpynt blev fint, behöver inte vara så mycket mer. Gillar din rostiga tupp!

Tack för din förstående kommentar inne hos mig om min lilla hall, den är verkligen pestig, hihi. Längtar såå tills lite längre fram i vår när vi ska börja bygga ut huset.

Trevlig kväll!
Kram Marie

Ann-Catrin sa...

Oj oj vilka läckra uppläggningsfat!!!
Underbart färgglada!
Så söt han är tuppen där han kikar fram... helt underbar!!
TÄVLING INNE HOS MIG!!!
Var gärna med!!
Kramar A-C

Vitt är vackert sa...

Å vilka läckra fat!! Vilken härlig blogg!! Hur mycket fint som helst! Planteringsbordet är ju suveränt! Måste skaffa mig ett jag med. Å va läckert det var i din trädgård med alla stenar å plattor å allt! Kul att ha hittat hit!! Kommer att återkomma!!!

Kram Ellinor

MiaMaria sa...

Hej!

Inte behöver man så mycket pynt till påsk själv hoppar jag över....

Och färg på krukorna ska ju variera smaken är ju som baken...menjag skulle ta de lite mera gråa och vita....

Glad Påsk!
Miamaria

lottens vita och gröna sa...

härliga färger! som din man s, att duka med i sommar! så söt lite tupp! ha en underbar påsk! kram lotten

Sanny och Helena sa...

Hej!
Tittar in för att önska GLAD PÅSK! och avslöja att du har en utmaning som väntar hos mig....
Hälsningar Helena

Sanny och Helena sa...

Nu är jag här igen ;)
Tack för din kommentar, ja, jag håller på att fixa om lite i bloggen, är inte riktigt nöjd ännu, men det är ju i pågående utvecklig så att säga.
Det är ju ingen nackdel för oss i bloggvärlden att du blir pratsugen, det är ju jättekul för oss!

Hoppas att du slapp köa för mycket igår och fick hem vad du behövde, själv handlade jag inte alls och det syns i kylskåpet som ekar ödlsig, tur att vi är bortbjudna till svärmor idag!

Kramar Helena