söndag 16 mars 2008

Trädgårdens skatter - mars månad på Västkusten


En hel dag i trädgården... behövdes verkligen!

Jag upptäckte att det blommar en hel del. Gullvivan i fågelboet, som jag fick av mamma men just då inte visste var jag skulle plantera (vet att den sprider sig rejält) blommar nu! Luktviol, tulpaner, påskliljorna som stod i en kruka ifrån förra våren och som jag bara grävde ner - blommar... hur härligt är inte det? Planterade en massa pelargonsticklingar, satte vita rudbeckiafröer och tomatfröer... Vill man se större bilder brukar det fungera genom att klicka på bilderna. Fiskarna har fått yngel igen, tjoho! De trivs verkligen i min algiga damm... Jag låter bilderna tala för sig själva.

4 kommentarer:

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Skönt att man har vänner som vet vad man bör göra i trädgården. Jag har blivit en snyltare, en igel. Jag suger mig fast och njuter av vårens göromål i trädgården via dig helt enkelt. Min egen trädgård - eller snarare vissna, halvrisiga, övervuxna och deprimerade dito - får helt enkelt i brist på tid, bli stående som den är och får i år, liksom alla andra år, nöja sig med en trädgårdsmästare som suckande går förbi slänten och säger: "Ja, vi borde kanske..."

Men jag är glad ändå! Du har en fantastisk trädgård Ing-Britt!

/Anna

Änglahem sa...

Oj då Vilken pärla till blog jag hittade här då!! Vad mycket underbara bilder du visar från din trädgård!!! Är själv trädgårdsfrälst, grannarna ser rumpen på mig mest hela säsongen*fniss* sen när vintern kommer så stiger jag upp igen och visar mig*tihi*. Hit kommer jag gärna tillbaks, länkar dig om det är ok?!

Ha en fin start på veckan!
Kram
Ulrika

lottens vita och gröna sa...

oj så fin sida, jag är så glad att jag hittat hit!härligt ed en trädgårdsälskare! kram lotten

Linneagården sa...

Hej!
Behöver hjälp i min trädgård, vill du komma & hjälpa till?
Men gräsmattan mm bör nog synas i början av maj månad då det är så mkt snö än=)
Förstår knappt att vi bor i samma land....
När tussilago brukar synas i vägkanterna (april) då är våren här med...
Ha en bra kväll & Glad Påsk //madelene