söndag 23 mars 2008

GLAD PÅSK!

Fläckvis Fint utmanade mig på "Bäst och pest" innan påsk men vi har haft problem med nätuppkopplingen så inte förrän idag kan jag anta denna utmaning...
Bäst är trädgård och altaner men eftersom det är inredningsfokus så har jag valt utvalda delar av hemmet; hallen - bäst för den är rymlig, ljus och har värmegolv som suger upp våta fläckar som skor drar med sig utifrån, vardagsrummet - havsutsikt där båtar kommer och går, lätt att bara sitta och ta del av båtlivet, badrummet - stort bubbelbad, ljust och ombonat, sonens precis nyrenoverade rum - blev funktionellt och precis så där som han ville ha det (sa han).
Pest är husets "master bedroom (fniss, man kan knappt gå runt sängen)" och när man vaknar tror man att man är en smurf... rummet är väldigt blått (dottern ville ha det så när hon var liten och huserade i detta rum). Mitt kontor har tagit plats i hyllorna som förut var alla mjukisdjurs plats. Det är hemskt rörigt i detta rum men det står på listan över rum att renovera (dock åker detta projekt ständigt bakåt i turordningen).
Är lite trött idag - det var full fart på partajandet igår och "snipsen" tog slut. Kanske var det i väntan på grillmästarens biffar (minus 7 grader att stå i för att grilla utomhus men gott blev det)!
Kompisen Frida vann SVT s Tv-stjärnan och vi satt ett stort gäng och höll tummarna för henne! Grattis Frida vi tyckte du var bäst!
Glad Påsk och ett överfyllt påskägg med godis skickar jag virtuellt till er alla bloggare,
kram Bella
Här kommer Bäst/pest bilderna;

Ps. Hustomten och hans husnisse är inga jultomtar som glömts kvar, de dyker upp lite här och där och skapar trivsel för oss familjemedlemmar Ds.4 kommentarer:

Färjtorp sa...

Ja visst har vi mycket snö här!! Nu vill man dock att ALLT ska tina bort så det blir vår och man kan börja "påta" i trädgården.

Ert bad ser verkligen härligt och fräscht ut!!
Jag tror att jag vet vad jag ska visa för bäst & pest....

Kram Johanna

Sanny och Helena sa...

Vad kul med så många fina bilder!
Ni har det så fint. Det låter som ni hade ett riktigt gott och trevligt påskfirande, vad mysigt. Tappert att grilla i sju minus måste jag säga :)
Kram Helena

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

tack för besöket!!o tack för allt fint du skrev!!
hii;9 men det är väl kul att va smurf??????

vackra bilder...
vänta tills du ser min pest!!!!!

vi "syns"
__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

Rosen sa...

JAg förstår inte det där med för mycket snips...:) Jättefina bilder, du börjar bli en riktig klippa på det där nu!

Kramar systra di