tisdag 29 april 2008

Sommarvärme!?

Kära bloggvänner!
Hör väder-Per säga att det idag har varit årets varmaste dag 23,2 grader har mätts upp i Göteborg... Jag var ute med hunden redan igår klädd i t-shirt och shorts - trots att jag vet hur lurigt det är i april, man skall inte låta sig luras och bli kall... Det blev aldrig kallt trots att det blåste storm! Jag gick till och med barfota en stund... Min trädgård exploderar! En röd rhodondendron som alltid blommar på Mors dag står nu i full blom - den bryr sig inte ett dugg om att jag försöker förklara att den skall lugna sig och vänta ännu en månad...
När klockan var tio i kväll frågade jag maken om vi skulle sätta oss på altanen och dricka ett glas vin - lite medelhavskänsla när vinden fortfarande är så ljummen trots den sena timmen - Oh vad det är härligt att leva! Dygnet känns längre när man kan vara ute och det är ljust och varmt!
Är nästan färdig med företagets bokslut, borde alltså ta i tu med min egen deklaration - men inspirationen är inte på topp...

Imorgon har jag och maken varit tillsammans i 24 år - "där satte du dig allt i klistret pappa", sa yngste sonen när vi sa att vi skulle fira med lite god mat! "Nä du", sa maken till sonen, jag hade tur och kan inte tro att det är 24 år, han tittade på mig igen och sa;"är du verkligen helt säker?"
Jag är helt säker, 16 år gamla fann vi varandra - men han fick skicka ett par kärleksbrev innan jag smalt totalt...
Jag inser att jag är lite "trädgårdsnördig" och bekräftar det genom att visa lite mer bilder ifrån trädgården...
Sjung in våren - Valborg är här!
Kramar Bella

7 kommentarer:

karofina sa...

tack för det härliga inlägget hos mig, det var en fröjd att läsa!
ja idag var det på snudden till sommar, dock hade vi lite väl mycket blåst :(
livet blir lite enklare att leva såhär på våren. tittar på dina bilder om och om igen och beundrar din fina trädgård.
jag återkommer!
trevlig valborg på dig, kram karro!

Ann-Catrin sa...

Godkväll Bella!!
STORT GRSATTIS få man säga... ja du.. vi kan nog ta varndar i hand du och jag..jag var oxå bar 16 år när jag träffade min sambo.. vi firade 25 år förra året..helt otroligt va!!
Men snälla har din rhodedendron redan börjat blomma..ojojoj.. nej så lpång har vi ite kommit här ännu..men det är nstan så man kan se med blotta ögat hur björkaran bara blir grönare och grönare!!

Vad kul att läsa ditt förra inlägg med om mässan!!

jag är just nu väldigt dålig att besöka alla..har sp grymt mycket att göra jst nu...och varför sitter jag här denna sena timma..jag ska ju upp 05.00 imorgon.. mars i säng nu""

Godnatt och kram A-C

Änglahem sa...

Morgon Bella,

Grattis till de 24 åren!! 16 år?....och samma man idag...det är en bedrift värd att fira i dagens samhälle!! Så fira ordentligt nu!

Trädgårdsnördig?!!!*fniss* Då vet jag en till som kan titulera sig med denna fina titel!!*fniss*

Nog har vinden varit ljummen...men sååå ljummen?....shorts och t-shirt?....jag har bara suttit inne och vilat min värkande kropp och samtidigt skällt på den usla stormvinden....jorden blåser ju rätt i ögnen! iaf när jag gjorde ett litet tafatt försök*hihi*

Skulle ju slipa bordet som flyttade med mig hem ifrån Moheda...men det gick ju inte det heller....flög ju rätt upp i nyllet det med!!!*grrr*

Det blåser ju så idag med, fast nog inte riktigt så illa...så nu ska jag bege mig ut i trädgården innan det hotande regnet slår till!

Rhodedendronen blommar så fint!! Men en hel månad för tidigt? blir lite nervös här för sommaren när det är såpass varmt redan...inte bra!

Ha en jätteskön Valborgshelg!!

Kramar/Ulrika

Annie - Annalunda sa...

Kära Bella!

Vad vackert du skriver... liksom alla dina hälsningar... vänliga, kloka och inspirerande! Det du skriver är alltid så roligt att läsa.

Ja tänk vad det blåste...idag ser det mest grått ut...

Ha en underbar Valborg och GRATTIS till dig och maken!

Kram Annie ... också trädgårdsnörd.. :)

Anonym sa...

Vad är det för underbar blommor näst högst upp till vänster. Det ser ut som en vitsippa med en bellis i mitten.

Grattis till allt du har att fira. Kärleken, våren...

Ha en riktigt underbar valborgshelg.
Kramar
Zäta

Södralycke sa...

Vilka fina trädgårdsbilder du bjuder på! Håller med om att det är helt underbart när man äntligen kan sitta på altanen och njuta och ta ett glas vin på kvällen!

Trevlig helg!

Kram Johanna

Living by Milla sa...

Åhh, jag blir sprudlande glad när jag läser ditt inlägg !

Stort grattis till era 24 år tillsammans ! Oj,oj säger jag bara !! *impad*

Kram på dig och skön helg i solen !
Camilla