söndag 27 april 2008

Direktsänd rapport ifrån trädgården!
Mina gula rhododendron blommar och det är bara 27 april!!
Varje år är det lite samma sak, jag hinner inte med i den takt det hela växer, framför allt inte ogräset men det bryr jag mig inte om... Jag tror det är det där med att sitta och njuta av vårsolen, plantera och planera... har fyra spännande trädgårdsmagasin på nattduksbordet som jag inte ens kikat i, vill ju hellre vara ute och njuta live men inspiration...nä det hinns inte med...
Det skulle inte regna idag enligt SMHI men det har det gjort - hela dagen! Har vandrat runt och njutit i trädgården i alla fall och här är vad jag bjuder på... Ser du mycket gult i rabatten så är det en rabatt med enbart gult i. Har anlagt de flesta rabatter i färgtema! Imorgon tänkte jag visa resten av bilderna - det blommade i fler rabatter...
Kanske lite inspiration?
Känner mig så glad och lycklig idag - vi (läs maken) har lyckats få till några projekt som jag funderat länge över, bilder kommer i senare inlägg, min mammas operation lyckades och hon är på benen igen, härligt! Även om det regnat känns kinderna rosiga och lite "feberheta", som om man fått lite färg.
Kramar och jag önskar er alla en härlig vecka! Det är kortvecka så helgen blir extra lång...tänk på det om det känns trögt och motigt att gå upp imorgon (måndag morgon)!
Bella

8 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

Gissa om man får dåligt samvete när man ser dina bilder från trädgården. Och jag som knappt har börjat i min. Men då har ju jag inte så gröna fingrar som DU!!!!!

Härliga bilder....låter spännande med projekt och så skönt att mor är på bättringsvägen.

Ha´nu det så gott!
Miamaria

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Du är flitig som vanligt! Och härligt att höra att Lailas operation har gått bra. Krama och hälsa från mig!

/Anna

Sanny och Helena sa...

Rhodondendron redan?! Otroligt. Vilka fina bilder, din trädgård är så härlig och vilka snygga möbler!
Jaaa tack! det hjälpte att du höll tummarna för mej ;)Min inspiration flödade plötsligt till och jag har kommit en bra bit på vägen med skolarbetet, lyckligtvis!
Kram från Helena

karofina sa...

vilket drömhus/trädgård du har!!
underbar blogg!
kram karro!

Änglahem sa...

Morgon Bella,

Tack för din fina och energismittande kommentar igår!! Regnade det hela söndagen?! Min make behagade ju ligga sjuk när jag skulle iväg (tur att min mor o far finns till hands) så jag fick aldrig någon direkt rapport om hur dagen varit hemma...Grrr... Stackars svärson, honom måste vi ju avlasta lite när han ligger sjuk!!! Himla fjäskande!!!*fniss* en annan får så gott klara sig bäst man kan när man blir sjuk...MED barnen! *haha*

Jodu söndagen var verkligen hellyckad!! Enda nackdelen är att min kropp fortfarande inte hämtat sig och jag som vill ut i trädgården!!!! trots den envetna blåsten!!! Varför, varför måste det alltid blåsa så här för?!! priset för att bo vid västkusten!!!*hihi* men det är det värt.

Vilka härliga trädgårdsbilder du bjuder på, har suttit här en stund och suckat.....såååå fint!!

Ha en toppendag vännen!!
Kramar/Ulrika

A home far away sa...

Oj vilka fina trädgårds foton! Jag skulle ha behövt hjälp av dina gröna fingrar när vi bodde i Sverige, hihi.

Må gott

Gunilla

A home far away sa...

Gulle dig!
jag såg ju precis att du länkat till mig, tack!
En sak bara jag fick ju hastgt o lustigt byta namn så kan du ändra det till a home far away är du snäll.
Jag länkar genast tilbaka!

Anonym sa...

Japp, här är en till med både dåligt samvete och ett litet mått avundsjuka. Men det är bara som det ska va. Vi är alla olika och bra på olika saker.

Kramar
Zäta