tisdag 1 april 2008

Det är vår i luften!
Idag kunde jag inte bibehålla arbetsdisciplinen... solen tog sig in och strilade så där vackert igenom gardinerna... jag bestämde mig för att bejaka livet en stund och vårspana! Vårspana består av att gå ihopvikt och se om det finns någonting under löv och kvistar. När det gör det... när de små skotten har tagit sig upp en bit blir jag varm i hjärtat och känner mig filosofisk. Livets enkelhet men också dess storhet ryms i att se pionens röda skott arbeta sig upp igenom jordskorpan, dess förmultnade bladverk ifrån i fjol är grått och dött men inuti, långt ner finns det ett envist liv som återkommer varje vår - hur härligt är inte det? Fångade visst en nyckelpiga på en av bilderna.
Jag är inte ofta med på bild, passar mycket bättre bakom kameran men tänkte bekänna färg, det blir ju mer personligt om man vet vem man skriver till - det här är jag...(trädgårdsarbete hos syrran).
Nu skall jag ta mig själv i kragen och arbeta lite, just nu strular min tulldeklaration...så jag behöver tala ut med någon på tullverket, bara det är en utmaning...
Vårkänslor till er alla ifrån mig!

4 kommentarer:

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Bilden på dig i Rosens trädgård ger mig en viss förväntansfull tanke. Du kan alltså komma hem till mig och fixa i min trädgård?!! Detta öppnar helt andra möjligheter för mig och min vildvuxna, vingliga och ack så glömda så kallade trädgård?!?! Underbart. jag börjar genast förbereda för besök. Vad behövs??

=)

Kramar från orust!

/Anna

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Läste din kommentar på min blogg och jag går genast ut och börja samla ihop till en eld... =)

Och ja, pengar har A L L T I D vingar. Åtminstone hos Carlssons. Och vet du vad? mitt arbetsrum är nästan klart! Bara den där ##&&%# elektrikern ville behaga komma nu så kan jag flytta in i helgen! Ström ÄR bra om man vill ha igång datorn liksom...

Kramis!

MiaMaria sa...

Ser alldeles härligt ut.....Där du står och grejar i trädgården...

Och du är som mig när maken är borta då tar jag tag i lite större målningsprojekt så jag slipper höra homom sucka...det där behövdes väl inte....fniss.

Skåpet blir ju toppen....

Såg din bild i tidningen, mitt badrum var med i samma tidning... på samma sida....kul!

TAck för dina varma ord....

HA´det så gott!

Miamaria

Sanny och Helena sa...

Hej, kul att få se dej!
Vilka härliga vårbilder, vi har det lika skönt här, jag njuter i fulla drag, förutom att jag måste sitta vid datorn och göra en massa jobb som jag inte vill. Men en deadline är en deadline. Och den har jag passerat.....oops!(hur jag hamnade hos dig istället kan man undra, diciplin!!!)
Vad fint du har skrivit i din text, riktigt poetiskt!
Kram helena