måndag 7 april 2008

Familjen samlad igen!Alla är hemma igen - med armar och ben i behåll...förra året bröt dottern armen andra dagen...
Glada och rosiga om kinderna kom de då äntligen hem...ohhh, vad jag hade längtat! De berättade att semestern inte blev som den skulle...på familjesemester skall ju hela familjen vara med, sa dottern och kramade om mamman.
Idag när jag vaknade var marken täckt med snö och det snöade friskt...inte så bra eftersom vi satte upp segelduk över altanen igår. Den tunga, blöta snön slet sönder några öglor och en linan släppte...vad är det med vädret? Jag kan inte minnas att det varit snö i april här på Västkusten tidigare år. Ja, ja hunden blev lika lycklig som alltid när han får leka i snön!
Ser fram emot fredag, inte bara för att det är helg utan för att det då är dags att åka till Stockholm och Trädgårdsmässan! Skall suga åt mig så mycket inspiration som jag bara kan, det gäller att själv skapa en vacker monter på Trädgårdsdagarna på Liseberg (några montrar med kreativa inslag vinner en gratis monter nästa år...här gäller det att vara på hugget)!
Idag har jag varit en curlingmamma - men mest för min egen skull...det är så mysigt att få en stund med var och en av barnen och få höra deras upplevelser efter en vecka borta ifrån mig. Bilen är en bra plats att ha förtroliga samtal i...
Vad priviligerad man är som har tonåringar som vill vara förtroliga...vi är överens om det mesta men det tjatas en del om Hultsfreds festivalen i sommar...funderar på att säga ja men med förbehåll att även maken och jag följer med...frågan är bara om vi klarar det?
Är det någon av er bloggare som provat?
Kram till er alla,
Bella

10 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Hej!

Vad roligt att du hittade min blogg....då hittade ju jag din! Läste hela din blogg igår kväll, vad mycket fint du gör och så fint du har i din trädgård! Det är min dröm att inte ha så mycket gräsmatta utan mest plattor, stenar och annat vackert......

Åhhh.....så sugen jag blev att åka till Liseberg på trädgårdsdagarna, lät ju helt underbart! Men jag har ju några mil...ska skriva in det i almanackan får vi se.

Roligt att ni också gillar Kläppen, vi tycker det är toppen! Har husvagnen står där. Men i år bröt jag ju benet på sportlovet, så det blev inte så mycket åka av. Läste att din dotter haft otur förra året också, skönt att årets resa avlöpte väl, men trist att du inte kunde följa med. Vi får se fram emot nästa säsong!

Ha så jätteroligt till helgen, och hoppas du får mycket inspiration!

Kram Annemari

Living by Milla sa...

Hej Bella !
Åh, vad roligt att vara med på trädgårdsdagarna. Vilket datum är det ? Min mamma och jag åker ner till Göteborg 25/4-27/4 och ska hälsa på min lillebror och hans sambo.
Fast med min vanliga otur är det säkert inte det datumet.

Härligt att du har familjen hemma igen !
Jag kan tyvärr inte råda dig angående Hultsfred, mina barn är tack och lov inte så stora än.

Hoppas du hittar mycket inspitation till din monter i Stockholm och att du får en härlig helg !

kram
Camilla

Ann-Catrin sa...

Vad härligt att de hade det mysigt--även om de skanade sin mamma!!
Trädgårdsmässan..ja den ska jag försöka gå på oxå...det är så insirerande!!
Nej du Hultsfred..inget för mig..och faktiskt har inte mina barn varit där heller.
fast jag tror väldigt kul där... alla som varit där vill ju åke år efter år!!
kram A-C

Marie sa...

Mysigt att ha hela familjen samlad igen! Förstår att du har längtat!

Vad kul att åka till Stockholm och gå på trädgårdsmässa, inspirerande! När är det trädgårdsdagarna på Liseberg är? Hade varit roligt att gå på det något år.

Ha en härlig onsdag!
Kram Marie

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Skönt att familjen är hemma välbehållna!

Hultsfred. Nja..jag tycker att ni ska satsa på Sweden Rock Festival istället! Inte bara för att det är här i mina krokar utan för att jag tror att det passar familjer lite bättre. Där är så blandat med folk, men ändå mycket vuxna. En riktig toppen grej helt enkelt!

Mässan. Vi var där i Söndags och det var precis lagom med folk. Tror att det var mycket på lördagen för Matte och Willy från bygglov var där då. (missade alltså läckerbiten Matte!)Jag tyckte inte att det var ngn större skillnad från dom två andra gångerna vi har varit där. Lite nya försäljare var där ju..bla mer blommor!:)Me like. Köpte änglatrumpeter och hoppas jag ska lyckas!

Blir lite avundsjuk att du ska på trädgårdsmässa. Det låter mycket roligare!!

Ha en bra dag!

//Nea

Sanny och Helena sa...

Hej!
Skönt att ha famljen samlad igen!
Jag har aldrig varit på Hultsfred så jag vet inte alls hur det skulle vara för er. Däremot så gav jag min sambo biljetter till Sweden Rock Festival i juni. Då åker vi ner hela familjen, fast jag och Lillan kommer syssla med annat, lite lugnare saker.....
Kram H

Änglahem sa...

Vilka härliga bilder!!! Vad fint att dom sa att det inte var riktig familjesemester utan mamma! Betyder ju att dom saktnat mamsen!

När är det trädgårdsdagarna på Liseberg är? misstänker att det krockar med bloggträffen den 29:e april*hoppas inte, hoppas inte*!!

Ha det gott!
Kram/Ulrika

Färjtorp sa...

Kan tänka mig att du längtat efter familjen!!
Men vad roligt att få åka på Trädgårdsmässa, det låter vårigt och härligt!! Man får så mycket inpsiration på såna mässor.

Kram och trevlig helg.
/Johanna

MiaMaria sa...

Hejsan!

Tack du rara för dina ord.
Bloggtorka är lätt att få men då får man ju bara strunta i att göra något inlägg...man ska ju blogga för sin egen skull och lite för er......

Familjen ser ut att haft en trevlig tur...men åter hemma välbehållna.


Önskar dig en trevlig helg!

Miamaria

Annie - Annalunda sa...

Hej Bella!

Skönt att ha familjen hemma igen! Hultsfred... vi har skjutsat och hämtat sonen där nu två gånger... de bodde i husvagn - d v s på den lugnare delen...men om vi säger så här... den lilla stunden som det tar att hämta och lämn räckte för mig. Det bökiga är ju det sanitära... annars är det nog kul tror jag - men primitivt. Jag har varit orolig båda gångerna han varit där... men det har gått bra.

Kram Annie