onsdag 11 februari 2009

Redan torsdag...kan bekänna att jag redan ligger efter i planeringen...Spretiga pinnar (syrenhäcken) runt hängmattan...
hängmattan hängs ut i slutet av april...En mycket noggrann make har
arbetat länge med den här altanen...
många små berg som sticker upp i den 60m2 stora altanen...Anläggning av ny grusgång!Det nya altanprojektet som
skall vara färdigt innan den 27 maj...

Välkommen hit kära bloggare!
Imorgon skall jag och äldste sonen åka in till Göteborg. Vi har tid hos syo…framtiden kommer i rusande fart emot honom…redan den 27 maj tar han studenten! Sedan gäller det att säkra ett sommarjobb…vi sitter här på kammaren och filar på hans CV men den utbildningen som han snart avslutar har gett honom en bra start…så han är nästan lovad sommararbete på ett forsningscenter i Göteborg…så skönt…eftersom världen ser ut som den gör just nu! Sonen vill plugga vidare…vill forska inom medicin…så det är den vägen vi tänkte få kompassen till imorgon…får se hur det går?

När vi är färdiga där tänkte jag faktiskt ta en tur till Atmosphere, den mysiga butiken vid Slottskogen…sedan är jag på jakt efter två små nattduksbord…har ett par riktigt söta…men efter sovrumsrenoveringen är de plötsligt för stora…suck! Få se om jag hamnar på auktion eller loppis…kanske bloppis?

Tog en tur i trädgården igen…det är en hel del som skall hinna fixas innan studentfesten…förhoppningsvis blir det ju lite värme så att vi kan sitta ute. Ytterligare en altan skall snickras och jag tänkte binda ihop de två altanerna med en Ernst idé…bygga en låda där jag skall lägga en ljusslinga och så massa runda stenar på det…var jättesnyggt på TV…får se om jag får till det!
I förra inlägget berättade jag om en syrenhäck…det är en berså…runt hängmattan…låter bättre än det ser ut…idag är det ett par spretiga pinnar…men förra sommaren var det en tät underbar syrenhäck…tänk vad årstider gör! Visar också varför allting tar sådan tid hos oss…har en petig man som lägger ner sin själ…kolla passformen runt berget…altanen smeker verkligen berget…gissa om jag ångrade den idén när jag insåg hur lång tid det här skulle ta!
Nästa inlägg skall jag försöka låta bli att ta upp trädgården igen…men det är svårt…är ju en riktig trädgårdsnörd…
Jag har ett säkert vårtecken att rapportera...idag har jag sålt fyra planteringsbord...och kunderna vill ha dem nu...de vill inte vänta sa de...det måste ju vara ett säkert vårtecken...
Kramar,
Bella

4 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Åh tar han studenten i maj redan?:)
Ha det bra på trippen till Göteborg vännen. Kram Lallis

Willewira sa...

Ja, du... det är många gånger jag ångrar mina idéer.
Om en kan du läsa senare idag hos mig... :)

Tänk att du har så stora barn!!
Jag ligger lite efter, men med tanke på hur fort tiden går så är jag där snart. Hej och hå!

Han har verkligen fått till altanen fint runt stenarna, maken din. Vilket pill!!
Syrénberså är en av mina drömmar... eller en bambuberså. Det blåser så fint i bladen.

Hoppas du får en härlig dag i staden. Du kan väl ögonshoppa lite åt mig??? ;)

Varm kram, syrran!
Willewira

Merja sa...

Vilken härlig altan med berget som syns här och där!! Vill också ha ett berg. I och för sig står huset på ett men inget berg som syns..typiskt!
Det ser så fint ut med all sten. Det är väl tur att karln är petig...trots att det kan ta tid;) Då blir det bra på en gång! Du har inget att mota honom med;))
Vill gärna höra mer om trädgård från dig. Sluta inte är du snäll.

Anonym sa...

Jag tror att jag svimmar...vad otroligt fint ni har.
Vilken dröm och vilken kreativitet.
Må så gott å kram