måndag 23 februari 2009

Intresse - böcker!


Jag går i boktankar för...
Imorgon bokrea...normalt är jag superladdad...MEN...inte idag! Och det är konstigt egentligen...fast!
Jag har ju berättat att vi renoverar vårt sovrum...och innan dess bytte vi rum med yngste sonen och renoverade hans rum...precis när vi var färdiga med äldste sonens rumsrenovering...
I alla dessa rum har vi flyttat ut alla pinaler...städat, rensat...ja ni vet hur man röjer omkring...Nu står jag här med kassar...fulla med barnböcker, ungdomsromaner, uppslagsböcker och hur mycket böcker som helst som skall in i vårt sovrum...alltså har mitt bokbegär...dramatiskt minskat under ett par dagar...så jag tänkte utmana mig själv! Imorgon får jag bara köpa en bok, jag vet "Mission impossible" men nu har jag bestämt att det får bli så...nu gäller det bara att välja klokt...vilket sinne skall tillgodoses?
Trädgårdslitteratur? Inredningslitteratur? En Må-bra-bok? En receptbok a la Leila? Skönlitteratur? Deckare? Eller ett antikvitetslexikon (har jag spanat in ett tag)? Kanske skall jag spana efter ett riktigt bokfynd...något som har kostat massor och nu är nedsatt till 29,90...Här gäller det att tänka strategiskt!
Om du bara får välja en bok på morgondagens rea, vad väljer du? Det blir min utmaning till den som har lust att kommentera!

Vilken bok valde jag till slut?
Det blev den här...gott som räcker länge...tänkte jag!


Varm kram,
Bella

8 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Bella. DET är ett underbart val tycker jag:)
Stor kram Lallis

Marie//Tekla Maräng sa...

*Skratt* jag ska försöka att låta bli att handla alls. I normala fall skulle jag vid den här tiden vara på väg in till stan med t-banan för att riktigt frossa i böcker.Nu Spar jag pengar till ny data och digitalkamera.

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Jag tänkte försöka hålla mig ifrån årets bokrea helt och hållet. Har just handlat på mig samtliga Anna Janssons Maria Wärn-böcker i pocket (BILLIGT!) och mina bokhyllor dignar redan så jag behöver INTE fler böcker. Nej, nej, nej. Och enda sättet att inte handla är att inte ens besöka en bokhandel i dessa reatider. Men skulle jag göra det, och bara få välja en endaste bok, skulle det faktiskt bli Ica-förlagets Rutiga Kokboken. Jag fick ett ex av maken i studentpresent (Ja, jag vet. Han saknar känsla för romantik....) och eftersom det trots allt är några år sedan vi tog studenten, så börjar den bli en aning luggsliten i kanterna. kanske ett ex till Jennie också, fast då får jag väl boken i huvudet, med tanke på vad hon tyckte om att få kastruller i julklapp... =)

Kram på dig!

/Anna

Willewira sa...

Åh, jag älskar böcker!!!
Men... har inte plats för fler. Vi har massor av böcker i förråden redan!

Ska nog unna mig 1-2 böcker, inom hemredning/trädgård. Sen får det vara...

Hur nu det ska gå????

Din bok ser intressant ut... ;)

Kram!
Willewira

Anonym sa...

Det var väl ett bra val!!! Att se till att trädgården är lättskött är ju bra, för rätt vad det är har man ju fått en sån där idé som bara måste genomföras pronto och då hinner man inte alltid med allt det andra!
Växthusmadam

Annie - Annalunda sa...

Ett alldeles utmärkt val kära du! Ja det är nog bäst att jag håller mig undan allt som kallas bokrea... jag skulle nog aldrig vara så duktig och ha sådan självdisciplin som du... *impad*

Många många kramar

Vardagstugg sa...

är inga böcker som jag har kollat in än, hoppas man hittar nått iaf =)

Kram Annelie

Living by Milla sa...

Hihi, bra val det blev till slut!;)
En ny kokbok och en brödbok skulle jag vilja ha.

kram Camilla