lördag 22 november 2008

Adventpyssel...så här tidig har jag ALDRIG varit!





Hej alla goa vänner därute!

Idag har det pysslats i K-by...ja...det började förstås med shopping...IKEA-stora stearinljus...slank med lite till förstås men idag fokuserar jag på mitt adventsarrangemang...Plantagen...hyacinter...ICA Maxi...pepparkaksdeg...så bar det av hemåt...tog fram mosspåsen, kottarna och lite annat smått och gott...hann inte fixa notpapperet...det ligger i en av alla påsarna...som nu av någon anledning hamnat i bilen...tänk att påsar har fötter! Bakade pepparkakssiffror och simsalabim!
Önskar er alla en skön helg! Imorgon skall jag baka Kärleksmums och några småkakor till nästa veckas adventsfika...känner inte igen mig själv...är ALLTID ute i sista minuten...vad har hänt (här skulle jag kunna rimma på advent men jag låter bli)?
Stor kram,
Bella

12 kommentarer:

Mamma C sa...

Så fint du pysslat till det. Har inte ens tänkt tanken med advent ännu.
Kram mamma C

RANA sa...

Men guuuuuud vad duktig du är; det är ju inte klokt. :-D Precis, vad har HÄNT? Men vackert blir det ju. Vackert att se!

Jadu, arga barn, ja... Jag inser att det kommer att bli lite tuffare tongångar om ett par år. Inte lätt vara tonåring. Inte lätt vara tonårsmamma.

Massor av kramar till dig!
Rana

MiaMaria sa...

Hej Bella du rara!

Men så fiffig du är...pepparkaks siffror har jag inte sett tidigare....vackert....och doftar gott......


HA´nu det så gott i ditt julpyssel...

Vi hörs!
MiaMaria

C De-sign sa...

Hej
Så otroligt fint och vilka stämningsfulla bilder! Du har så rätt naturens skafferi är ju helt fantastiskt! Här har vi verkligen "vinterkänningar" det är kallt...... så nu tänds alla ljusen!!! Önskar dig en riktigt skön söndag! Kramar fr C

Anonym sa...

Det verkar som det smittar av sig lita allt julpysslande. Själv har jag inte satt igång än men det blir nog franåt veckan. Du har fått till jättefint. Njut av det och ha en bra dag. Kram C

Karin Lindström sa...

Hej!

Vad härligt med allt ditt pyssel, du smittar av dig. Och pepparkaks siffror, så mysigt och så doftar de ju gott också. Undrar just om mina barn skulle kunna låta bli dem!!!
Vad kan ha hänt, är det alla bloggare som satt fart på en tro *fniss*. Jag brukar inte heller vara tidig, men är jättesugen i år. Nu hann jag inte riktigt allt jag hade tänkt i helgen, men det är ju en vaecka kvar!

Varmaste kramarna
Karin

Ann-Catrin sa...

Bella!!

Kom hit och smitta ner mig med din energi... min julkänsla vill inte infinna sig trots tt det ser ut som ett julkort utanför fönstret...hmm fast jag är inne och kikar på allafina bloggpyssel..
ditt var ju superfint med pepparkakssiffror.. måste dofta härligt sen när du tänder!


Dratta på ändan så där... hihi... och sen tro att du har fått kallbrand..ja du det där likanr mig på pricken det.
kommer ihåg när jag var "ung" " "yngre" och bortsda tänderna och det kom blod när jag spottade (första gången)... trodde på allvar att jag var döende..att något gått sönder inne i kroppen och jag bara hade tommar kvar att leva... det hör till saken att jag hade varit hos tandhygienisten samma dag... det tänkte jag inte på!!

från en hypokondriker till en annan

KRAAAM
Ann-Catrin


Du...jobba inte för mycket nu!!

Ann-Catrin sa...

Du..hoppas du kan läsa... det var usel stavning det där... snubblade tydligen på tangenterna!!
kram igen!

Anonym sa...

Vad jättefint det är.
Och allt detta vackra trots ett blåmärke i handen efter den vådliga saltomotalen!
Jag är kollosalt imponerad!

Lallis - liv och leverne sa...

Åh så fint du har gjort:)
KRam Lallis

Living by Milla sa...

Jag gillar skarpt ditt pyssel, så fint.

Tack goa Bella för dina underbara kommentarer, de betyder mycket.
Nu finns det bilder från butiken om du är nyfiken.;)

Stor kram
Camilla

Södralycke sa...

Vad fint du pysslat!! Kan det vara all inspiration från inredningsbloggar som ligger bakom? Jag har aldrig känt mig så sugen på adventspyssel som i år, när jag ser vad fint alla andra fixat :) Ska nog börja putsa fönster och få upp mina julgardiner i morgon. Jag ska ju jobba hela helgen, så då kan det vara skönt att ha det fixat!

Hoppas det gått bra med din blåa hand! Kram Johanna