torsdag 27 november 2008

Glad som en lärka!

Hejsan hoppsan alla bloggare!
Igår ringde syrran och frågade om jag kunde hjälpa henne att göra en adventsljusstake i samma anda som min egen...så det gjorde jag...idag mejlade syrran och sa att jag hade fått två beställningar på adventsljusstaken - ny business kan man undra...tänk om man skulle använda sina jättestora utekrukor i zink och göra ett adventarrangemang i dem...snacka om maffigt...då skulle jag liksom hålla mig till det jag verkligen arbetar med...fick även en förfrågan på skolan där jag arbetar om jag skulle vilja ha en kurs i blomsterarrangemang - rena drömmen sa jag...och tänkte att nu får jag verkligen gå hem och träna...ta fram alla de idéer jag samlat under säkert 10 år...tänk jag visste att de skulle komma till användning någon gång!

Ännu roligar var nästan att jag sålde en dynbox idag...julklapp...jo, man tackar...om jag inte minns fel står de längst in i förrådet...jag skall passera 13 meter av alla andra grejor först...milde tid...men jag känner mig glad som en lärka!Stängde egentligen för vintern för ett tag sedan...men öppnar gärna!
Har precis målat färdigt en skiva som är 120x90cm i svart! Kan inte minnas att jag målat med svart färg förut...men den här svarta färgen är special...sonen vill ha en "blackboard" som sänggavel...så det är det jag fixar nu...listerna målade jag igår, så till helgen har maken lovat att sätta upp allt som är färdigt! Äntligen kan jag lägga renoveringen av det rummet bakom mig och börja städa inför julmyset! Jag lovar att ta lite kort i helgen och visa hur det blev!
Stor kram,
Bella

7 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Härligt med all positiv energi!! Försökte få tag på dig X flera när vi var uppe i Götet i helgen... vi får ta det en annan gång! :)

Kramisar Annie

A home far away sa...

Vad kul för dig och det märks att du är "glad som en lärka" vilket då får som följd att så många fler blir på bra humör:-

Kram Gunilla i Singapore

Vardagstugg sa...

Blev ju en jättefina adventsstake! Superläcker!
Har också pysslat ihop en egen adventsstake idag, kul att pyssla!

Trevlig helg!

Annelie

C De-sign sa...

Hej Bella
SÅ härligt att du är glad...och det smittar nog...blir glad av att läsa dina inlägg!!!...och du grattis, du borde få en massa beställningar!!!! adventsljusstaken är ju hur fin som helst...VILKEN IDÉ med pepparkaks-siffror!!!! Ha en riktigt skön helg!!!! KRAMKRAM fr C

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Härligt Ing-Britt! Och jag skrattar lite fnissit när jag tänker mig dig skuttande på alla grejjer du måste passera för att komma längst in i containern... =) I´ve seen it, så jag ser fram emot bildbevis!

/Anna

Gårdsromantik sa...

Skicka lite till mig!

Så vackra bilder - tror det är premiär för mig hos dig!

Nu kan du vinna vackra saker i zink på min blogg - zinkhus från Walther & Co och mycket annat!
Kika in och var med du också!

Kram Maud

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Vad härligt det låter. Tom lite mindre stressat än för några månader sedan! ;)

Vilken kul idé att måla sänggaveln med sån färg!
Hoppas du får till några bilder på sonens rum så vi får se!

Ha det gott!
Kram Nea