tisdag 16 september 2008

Ohhhh sååå lycklig jag är!Hej alla goa bloggare!
Annie - Annalunda har gett mig denna utmärkelse med åtföljande utmaning... jag skall skriva 6 saker som gör mig lycklig just nu!
Jag tar tacksamt emot utmaningen...tror det är bra att faktiskt samla tankarna och tänka på det som är fantastiskt i livet och som ger energi...det är så lätt att man fastnar i det som är jobbigt...drunknar i för stora problem...
När man är mitt uppe i det som är tungt är det svårt att dela upp problemen i mindre problem och sedan hantera dem...man kan inte svälja en elefant i en tugga utan man måste dela upp den i lagom portionsbitar...precis så är det med problem också...men nu var det inte problem jag skulle fokusera mig på...det var ju LYCKA!

♥ Jag är lycklig för jag hittade mitt livs kärlek som 16-åring och tillsammans har vi fått tre underbara barn som berikat mitt liv med så mycket glädje och kärlek...mer än jag trodde var möjligt!
♥ Jag är lycklig...tillsammans med min hund...när vi går ner till havet varje morgon och andas havsbris!
♥ Jag är lycklig för jag är frisk (stor lycka för en hypokondriker) mina nära och kära är friska (förutom stackars mamma som yrar omkring...skickar en krya på dig hälsning...här och nu...)!
♥ Jag är lycklig för jag har vänner som bryr sig om mig...och får mig att känna mig värdefull!
♥ Jag är lycklig för jag befinner mig i en tidsperiod i mitt liv då jag kan njuta av nuet!
♥ Jag är lycklig...för jag har hela huvudet fyllt med idéer som gör att jag varje morgon vill gå upp tidigt (snacka om drivkraft) för att hinna med allting som bubblar i kroppen!

Jag lovar att lycka finns överallt...man måste bara hinna stanna upp och se den!
Sedan var det då dags att dela ut gårdagens utmärkelse...det guldiga kortet...en ny vän...skulle den delas ut till...jag har hittat en ny vän...så den första utmärkelsen går till Mor Karins täppa och innehavaren Willewira - en medryckande blogg, fylld av livet, skriven med värme och humor!
Utmaning och följande utmärkelse skall också skickas vidare...
Jag vill skicka den till Living by Milla...hoppas att du inte redan haft den! Tänker på dig där du ligger sjuk och hostar...och tänker på moster...jag skickar lite extra energikramar till dig!
Fint Hemma - Ann-Catrin...som jag blivit så god vän med...hoppas att vi kan vara Blogging Friends Forever - till dig kommer ett "Guldkort" utmärkelse!
Annie-Annalunda...som jag har haft förmånen att ha kramat om, vill jag också gärna förära med ett "guldkort"...en sån guldvän jag hittade i Småland!
Änglahem-Ulrika...som skickar fniss och glädje...man blir så glad i hjärtat av det...får utmaning med tillhörande utmärkelse!
Det får den inspirerande bloggen Södralycke-Johanna med...en utmaning och utmärkelse!
Helena och Nyckeln till mitt hjärta
får ett "guldkort"...du är en vän...klok...som delar med dig av dina visdomsord när jag har huvudet under armen...
Anna-Ordagranna...en utmaning och tillhörande utmärkelse...30-årig vänskap...det är lycka...eller hur?
Lottens vita och gröna...utmaningen lycka tror jag skulle passa dig...du har en förmåga att skriva om det där man går och funderar på...med värme och entusiasm!

Jag läser bloggar som aldrig förr...fick för någon vecka sedan...eller är det två(?)tidningen Lantliv, Allt i Hemmet och Drömhem och Trädgård...de ligger orörda på nattduksbordet...förr kastade jag mig över dem...köpte hem lite god choklad och drog mig undan världen...för att njuta av min tidning...nu...kan jag få de allra bästa "hemma hos reportagen" via bloggen...om det är något jag vill fråga kan jag tala direkt med ägaren...hur underbart är inte detta!
Bloggnätverket är en guldgruva...och ni bloggare...vad vacker ni gör världen! Så underbara hem jag får ta del av...Tack!
Stor kram,
Bella

6 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Och du Balla är en jätteviktig del av den...för du är härlig, härlig, härlig!!! Tack tack tack vad glad jag blir... kan man handla med kortet också... ;)? Du är en glädje och jag ser så framemot att träffa dig!!! Jättekram till du jättegoda Bella som gjorde mig glad många många dar efter vår lilla speeddate!

PS: Säg bara till om det är något du vill ha till din trädgård! Kanske jag har det... :)

Kramis Annie

Living by Milla sa...

Du är bara för go, Bella! Du gör mig lycklig med dina kloka och helt underbara inlägg!
Tack för dem och för att du tänker på mig - det värmer gott nu när det är tungt.

Jag antar utmaningen så klart - lycka är bland det bästa jag vet.;)

kram på dig!
Camilla

Willewira sa...

Bella du underbara!!! Vad glad jag blir... faktiskt riktigt rörd.. snyft!!
Tack snälla för den utmärkelsen!!

Jag uppskattar den mycket, min lilla nya vän!! :)

*skratt* Gissa om jag känner igen mig i din beskrivning av tidningarna... jag köper allihop, men hinner inte läsa dem. Man hittar ju det mesta, om inte mer, på nätet.

Sköt om dig och ha en riktigt bra tisdag!!
Godnattkramar
Willewira

Färjtorp sa...

Härliga saker att vara lycklig över!! Det är mycket man ska ta vara på! Bra att stanna upp och tänka på det ibland =)
Låter skönt att gå ner med hunden ner till havet... gjorde jag med när vi hade hunden, fast då gick jag ner till älven!

Ha en toppenfin dag Bella.

Kram Johanna

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Hej vännen!
Tack för guldkortet, har alltid velat ha ett guldkort att svänga mig med ;) och det här var ju sannerligen ett kort av bästa sorten! Tack för att du tänker på mig och för de fina orden. Du är verkligen en solstråle i bloggvärlden och om jag skulle träffa dig på rikigt så vet jag redan nu att du är en solstråle i den "verkliga" världen också!
Ha det bra, stor kram från Helena

Annie - Annalunda sa...

Längtar efter dig! Kram Annie