torsdag 18 september 2008

Cirkeln är sluten...


Idag var jag tillbaka på min gamla gymnasieskola Nösnäs...föräldramöte för min dotter som börjat på Teknikprogrammet Virtuell design...1983 började jag på samma gymnasieskola, 4-årig Teknisk linje...dag 2 träffade jag min make...ikväll satt vi alltså där, jag och maken...med lärare ifrån vår egen skoltid...knepigt...en gammal klasskamrat till oss satt också där...så gammal han hade blivit...har jag också blivit det?
Lustigast av allt var nog ändå att dottern pratat om ett par killar i klassen som tyckte att hon skulle följa med dem och spela paintboll...in kommer ikväll en klasskamrat ifrån Orust och grundskoletiden...mamma till en av killarna...världen är liten...cirkeln är sluten...

8 kommentarer:

karofina sa...

haha, ja det blir väl lätt så om man bor kvar på samma ställe hela livet. jag tycker det är mysigt att ni träffas alla igen! kul att se vart man kommit i livet och hur folk ser ut!

hoppas dottern får en bra tid på skolan nu då!

kram!

PACE Erlandsson sa...

Ja du IB inte blir vi yngre (dock 1dag yngre än mig :D) direkt...

Om nu SB o vi är gamla hur såg då våra lärare ut? Borde vara i pension åldern ...

En liten tanke.Hmm om nu Klara brås på er så kanske hon redan mött sin framtida make...:)

Sköt om er!!
Kram C

Änglahem sa...

Morgon Bella,

Tack snälla för alla gulliga rara ord du präntar ner inne hos mig...ursäkta att jag varit lite frånvarande härifrån....den där soffan du vet!*hihi*

Utmaningen!! tar den i nästa inlägg!

Världen är bra liten märker man i vissa sammanhang...tänk om dottern eran träffar sin stora kärlek i samma skola hon med!*ler*....Gammal?...Näää du det är bara dom andra som blir äldre, inte Bella inte....och inte jag heller!*fniss*. Vi är ju sååå unga och vackra! eller hur?*fniss*...ung inombords iaf.

Ha en jätteskön helg vännen!
Kramar, Ulrika

Södralycke sa...

Ja visst är det märkligt när allt kommer tillbaka på det viset :)När man minst anar det kan det dyka upp någon bekant man inte sett på åratal. Det är verkligen kul att träffa på folk igen och se vad som har hänt under åren!

Trevlig helg på dig! Kram Johanna

Anonym sa...

Hahahaaa! Ja vad säger man...

Själv är jag hittills en mest anonymis som läst ett tag. Bara för att spä på det hela har jag bestämt mig för att utmana alla jag just nu har ligger på min bloggroll… Så - varsågod här är den: http://glimtar.com/?p=120 !

Ann-Catrin sa...

¨Morrn bella!

Tack tack för din fina utmärkelse til MIG!
den går direkt till mitt hjärta.. blogg-friend forever.. lät fint det!!

och vad härligt att läsa om det so gör dig lycklig i liovet.. smittade av sig lite på mig med...

Cirklar som sluts.. men visst är det så.. och världe är liten märker ,an ibland.. förstår det kändes skumt att sitta där på sin gamla skola... med gamla lärare och klasskkompisar.
Jag har just som du blivit lite nojjig på det där med ålder, kommer på mig själv att jämföra mig med de som är lika gamla eller där omkring..hmmm inte alltid lyckat kan jag säga!!

Hoppas du kan bli lycklig idag och gå ner till havet med vovven..


KRAAAM
Ann-Catrin

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Vet du..jag tror bara att det är din gamla klasskamrat som har blivit gammal! Jag känner igen det du beskriver och jag vägrar tro att jag blivit äldre! ;)

Lustigt att ni var så många som träffades igen och har barn i samma klass och ålder med!

Ha det gott!
Kram Nea

Living by Milla sa...

Åhh, så mysigt det låter, blir nästan lite nostalgisk jag med.;)

Ang. utmaningen hoppas jag det är ok att jag skjuter lite på den, är lite ur gängorna.

kram på dig!
C