onsdag 27 augusti 2008

Som kronan på verket har jag fått en utmärkelse!




Idag strilar regnet ner ifrån en ljusgrå himmel...det är varmt ute...nästan som att gå i ett växthus...den fuktiga luften som klibbar kläderna mot kroppen och värmen som fångas mellan glasen...
för att allt skall växa...Någonting har hänt...jag äter fortfarande jordgubbar ifrån egen täppa, inte en skål men en då och då...känns som om jag flyttat några växtzoner närmare Medelhavet...särkilt nu som penséer har frögrott och idag blommade, Magnolian blommar med fler och större blommor än i våras...även tulpanlökarna kör i repris...märkligt...nu håller jag ögonen på vitsipporna...de kanske också får för sig att starta om våren...

Regnet har i alla fall ökat min arbetslust...så jag vänder papper på kontoret idag...bra för företaget...imorgon skall ju solen lysa igen och då får jag nog vara ute och plantera om/ner de pioner och grässorter som blev över efter Lisebergsmässan i våras.
Sedan skall jag packa Shabby chic inspirerande vitrinskåp som kunder skall ha i Stockholm och några zinkkrukor var också beställda...
Besök på Formexmässan har jag planerat och om vi hinner så skulle jag så gärna vilja kika in till Ulriksdal...var i Stockholm ligger detta Bosse Rappne inspirerade ställe?
Är Zeta sevärt? Ligger det i krokarna?
Har jag tur blir det en sagolik helg...

Jag har fått en utmärkelse utav C DE-SIGN...jag bugar och bockar, blir alldeles varm i hjärtat...för jag uppskattar så att någon tänker på mig...kanske för att jag sitter ensam på min kammare och arbetar trots att jag är ruskigt social...
Lika glad som jag blir över att få är jag när jag får ge...har sparat den utmärkelsen jag fick av Johanna så nu tänkte jag dela ut många utmärkelser...

C De-sign - får "A blog with a heart" för att du har ett stort hjärta i både ord och bild!
A home far away - får välja utmärkelse...tycker det är så mysigt att få vara delaktig i hur det är att leva utomlands...du inspirerar med vackra bilder och härliga tips!
Annalunda - skulle jag kunna ge hur många utmärkelser till som helst...en sådan underbar, älskvärd vän som döljer sig bakom rosors doft och inspirerande resetips, för att välja något tema bland bloggens godbitar! Du ger så vacker energi!
Fint Hemma - första gången jag hittade din otroligt kreativa blogg kände jag att jag hittat hem...såg snabbt att vi delade en massa intressen och talade samma språk...jag är så tacksam för att ha hittat en kär vän med stor talang, energi och ett lika stort hjärta...kanske kan vi ha "firmafester" över cybern och "peppa" varandra?
Hwita Villan - har gett mig det bästa muffinsrecept jag haft...hittar på en massa olika frostings till dem...har varit kul att få följa er köksrenovering!
Karofina - I din blogg känner jag igen mig själv...vardagen när barnen var små och de där underbara guldstunderna som du så frikostigt delat med dig av!
Living by Milla - En ljuvlig person som dimper ner i Göteborg ibland...hoppas vi någongång kan få till en träff på riktigt...din energi är härlig!
Lottas Trädgårdsblogg - Här njuter jag av trädgårdens sötma...underbara bilder och texter...mycket bra information om vad som händer i mitt närområde på trädgårdsfronten -skulle vara kul att få kika in i din trädgård!
Lottens vita och gröna - Din värme när du lämnar kommentarer är så obeskrivligt välgörande...så vacker blogg...så mycket glädje...och så levande!
Millas hem - Är en ganska ny bekantskap som gett mersmak och inspiration!
Mysiga lantliga ting - En härlig tjej som jag inte kan låta bli att hälsa på...duktig på att hitta fynd!
Nea i det gula huset - Är duktig på att renovera...rum efter rum...har fått en stor make-over...så kul att följa!
Nyckeln till mitt hjärta - Är en otroligt duktig skribent...många fniss och tårar har undsluppit mig när jag varit inne på hennes blogg...blir varm i hjärtat när jag läser dina kommentarer!
Ordagranna - Gamla, kära vän...du är guld värd men det vet du...hoppas jag!
Ranas Horisont - En juvel...pang på...rak..ärlig...härlig!
Solstickans Trädgådsblogg - En ny bekantskap med brinnande trädgårdsintresse!
Södralycke - En oerhört inspirerande blogg som frikostigt delar med sig av kanontips...ett besök om dagen...är väl investerad tid!
Vardagstugg - En go tjej som delar med sig av sin vardag!
Vitt hus med vita knutar - Jag säger bara "Magisk touch"...allt hon rör vid blir sagolikt! Jag är så tacksam över att ha hittat denna pärla!
Zäta - Bjuder på härliga inlägg några gånger om dagen...sköna tankar...med humorn i högsta hugg!
Änglahem - Goa, underbara Ulrika...har haft en himla otur med datorn...men ger aldrig upp...längtar efter dig!

Har jag glömt någon ber jag redan nu om ursäkt för idag har jag "utmärkelsernas julafton" och det känns superhärligt! Ta åt er kära bloggvänner för ni är alla så underbara...jag har nästan slutat att titta på TV...era bloggar är såååå mycket mer inspirerande!
Kramar och massa energi,
Bella

17 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Käraste Bella!

Jag har precis pratat om dig och om vilken härlig människa du är och att du har blivit en vän! Nästa gång vi är uppåt dina trakter...då du! :)

Tack för dina oerhört fina ord som gör mig sååå glad och rörd där långt inne i själen! Känns väldigt och speciellt också då det är DU som säger dem. Du har ju också blivit viktig för mig. Ser att också att bland andra så är Rana och Helena också med och det glädjer mig!
För närvarande sitter jag ju också själv på min kammare... och då behöver man goda vänner!

Nu måste jag gå in på din firmasida för att kolla om de där vitrinskåpen du skriver om finns med där!

Tack än en gång käraste du!

Puss och kram Annie

PS: Jag undrar vilken utmärkelse jag fick... ;)

karofina sa...

men åh, vilken lycka. det pirrar till lite grann i magen varje gång man läser sitt namn på nån blogg man älskar! :)

så du får mumsa på jordgubbar än? vilken lyx! jag är så sugen i bland och önskar man kunde köpa fortfarande.... får väl vänta tills nästa sommar...

kram till dej!

RANA sa...

Åh du goa fina Bella. Tack, tack, tack - både för utmärkelsen och för orden. Det betyder mycket. Du är en pärla; vet du det?

Många kramar från Rana

lottens vita och gröna sa...

slängpussar i massor till dig, jösses vad jag gillar dig bella! vaaaaaa formex, ska du gå på lö...kanske vi kan bara ses lite, få ett ansikte på varandra, en kram till dig världens goaste kompis! tack vad du skriver snällt, som bomull, rakt i hjäärtat och jag är ju en bölfia så det med...maila om du ska dit på lö lotten@rudu.se
ulriksdal ligger norr om stan, solna..och zetas ligger söder om stan vid ikea, kungens kurva... om du ska på en ta rappne! maila om du vill ha vägbeskrivning! tänk om du hann hit, det får vi ta en annan gång när mer tid för bubblande finns! p&k lotten

RANA sa...

För övrigt är du offentligt tackad nu. ;-)

KRAM igen till världens bästa Bella.

/Rana

Södralycke sa...

Tack! Vad glad jag blir för de fina orden! Det betyder mycket att få en utmärkelse, men ännu mer när det kommer från en av mina favoritbloggar!
Lycka till med pysslandet ;)
Kram på dig!
/Johanna

Anonym sa...

Åh, tack, vad jätteglad jag blir!

Willewira sa...

Hej Bella!!

Grattis till dina utmärkelser!! Visst är det härligt när vi kan uppmuntra och glädja varandra!

Sitter och läser ditt inlägg och blir smått avundsjuk.... magnolian blommar (igen?!), jordgubbar i landet...

Här frodas bara gräs och ogräs. Men solen tittar fram och det finns bara en sak att göra då... NJUTA!

Tack för en mycket trevlig blogg!!

Ha det så trevligt på Formexmässan!
Jag fick inte ihop det med planering hemma, annars hade jag varit där idag och florerat bland allt folk och underbara saker.

kram Willewira

C De-sign sa...

Hej
Jag blir riktigt rörd när jag läser alla genomtänkta ord du har skrivit till olika bloggar...så fint!!!!!! Och dessutom är jag jätteglad för utmärkelsen!!!!! VARMT TACK!!! Jag blir så fascinerad av att man kan få "en bild" en uppfattning av varandra genom bloggarna... de avspeglar mer än vad man tror... och dessutom är det ju ett helt "nytt" sätt att kommunicera/skapa på... med färgval, text, layout...ordval o.s.v. Det är riktigt intressant!!!! Du ska ha en stor eloge för ditt fina inlägg!!!!!! Önskar dig en härlig fredag...jag ska njuta av helgen! ( det har varit en jobbig arbetsvecka!!) STOR KRAM fr C

nea i det gula huset sa...

Hej du!

Jag bockar och bugar!! Vilka snälla ord du skriver och vad glad jag blir! :))

Kram Nea

Ann-Catrin sa...

Bella!
Blir alldeles varm i hjärtat av dina kommentarer.. du förgyller, peppar och driver... precis vad man behöver!!
Och grattis til dina utmärkelser.. du om någon är värd dom!!

jag skickade mejl till dig här om dagen men kanske du inte hunnit vara inne på mejlen!
det var ett superkort för jag har haft fullt upp sista dagarna.
Idag går jag på Formex.. när går du dit?
Kan vi inte ses nu så blir det väl fler tillfällen eller hur!!
Ulriksdal ligger vis Järva norr om stan och Zetas liger vid Kungens kurva.. mycket folk brukar det vara där på helgerna men väl värt ett besök ändå!!

STOR KRAM kära bloggvän!
Ann-Catrin

Färjtorp sa...

Ååå vad jag blir glad!!! Tusen tack för din utmärkelse!! =)

Vilket riktigt "pepp-inlägg", verkligen gulligt, alla blir vi nog alldeles till oss =D

Grattis förresten till dina som du fått, de är du så värd!

Ha en skön helg
Kram Johanna

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Tack sötaste du för utmärkelsen, jag vet ingen annan som skulle ta sig tid att skriva så fint om oss alla. Din positiva energi sprider sig som ringar på vattnet ska du veta och förgyller vardagen för mig och säkerligen alla dina andra läsare också. Tack igen och en jättekram från Helena
Trevlig helg!!

Vardagstugg sa...

tusen tack för utmärkelsen och dina fina ord!
Hoppas du får en riktigt trevlig helg!

Annelie

Living by Milla sa...

Åhh, Bella..det är ju DU som är underbar!! Tack söta du för utmärkelsen, den värmer en höstdag som denna. Grattis till dina! Det är helt fantastiskt att få komma på julafton hos dig,fniss..

Vilken toppenhelg du kommer att få med Formex och Bosse;)

Ha det så mysigt!
kraaam Camilla

Annie - Annalunda sa...

Vännen!

Något till dig hos mig!

Kram Annie

Änglahem sa...

Hejsan Kära Bella,

Vad jag har missat massa här!!! Jag har varit arg, ledsen och sur....skulle kunna lägga till lite till men nöjer mig nog så här*tihi*. Det var verkligen inte kul att bli utan dator IGEN!!!! Först av allt så saknar jag mina "samtal" här på bloggen...mitt vuxensällskap på dagarna (låter rätt tragiskt men är inte så farligt för min del), peppningen man får här, all inspiration!! Gått här och tjurat och varit TYST!! inte likt mig....gå och tyst tjura i flera dar! Men jag blev såååå ledsen när det hände nu igen!
Men nu är ju datorn fixad och så har jag ju då fått min fina lap top!!!*iiihhiiii*, bara ETT problem....får inte igång Internet!!! Satt i routern och nyckelkodat och vad det nu var man skulle göra....men vad händer?....INGEN dator fungerar när routern är igång!!! Blir jag sur eller?!! Ska ringa Telia support här....men usch....det är ju så tråkigt när det bara skulle vara att i princip sätta i kontakten!! Jaja....

Så fina kort från bröllopet!!! Blommorna hade du ju fått till jättefint!!! Står du och pimplar champagne kvinna?!! *fniss*...ser läskande ut!!

Vilken söt dotter du har!! Riktig skönhet måste jag få säga! Poträttet av henne är ju bara sååå fint!!!

Joo det var skönt att det är avklarat med dottern, iaf för denna gång....nu väntar vi ju som sagt bara på svaren.

Här sitter jag inne och ugglar när det är sååå fint sommarväder ute!! Får nog ta och lyfta på "lilla" *hrmmm* baken och ta mig ut i trädgården och greja istället tror jag....ska fota lite tänkte jag....väntar bara på att batteriladdaren ska bli klar...

GRATTIS!!! till dina Awards!! klart du ska ha dom och många fler!!
Tack för att du delar med dig till mig...lilla mig....som inte ens synst till här i bloggvärlden....du är väl för gó du!!! Tack så väldans mycket!!!
Fast jag frågar samma som Annie...vilken är "min"*fniss*?

Ha nu ett jätteskön helg goa Bella!!!
Många kramar, Ulrika