söndag 10 augusti 2008

Härlig söndag...kreativiteten kan flöda!


Kära bloggare...välkommen in i min värld en stund!
Vaknade idag av att regndropparna slog i fönsterrutan...så där mysigt...man vet att det är söndag...regnar det kan man ju knappast göra några större utejobb...så tankarna hoppade vilt omkring...läsa en bok, baka, se en film, börja måla kökssoffan, sy... Vad är roligast? Kalas klockan två...begränsar ju lite granna...men det är kul att fika och träffa släkt och vänner!
Igår var jag ute och shoppade...hittade lite tyg på Panduros rea...70% visst är det kul att shoppa då! Jag skall av det röda tyget sy tre löpare och servetter till juldukningen...av det bruna tyget skall det bli en tavla...visar även de silvriga bordsplaceringshållarna som syrran beställt till sitt bröllop...ja, hon har förstås inte bara beställt två...
Jag är dålig på att komma ihåg att ta kort...har alltid med mig kameran i väskan...men där tycks den ligga bra...hmmm...något att jobba på!
Jag går i kräftskivetankar...skulle vara mysigt att bjuda in några härliga vänner och sörpla, brottas med skaldjur, samtala och spela sällskapsspel...har blivit galet förtjust i "När och fjärrans" spelet...kanske beror det på att vi haft kul motstånd och gott vin!
Kraaaaamar,
Bella

10 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Visst är det härligt när man får ett sånt där kreativitetsil!

Kram Maud

Rosen sa...

Kul att höra att vi räknas som värdiga motståndare...tack för en härlig dag i reans tecken...vi får göra om det igen när pengarna rullar in igen :)
Kram Rosen

C De-sign sa...

Härligt när man känner som du idag....kul att fynda tyger och det blir säkert fint när du skapat klart! Lycka till nu med både lavendeln och lördagsfikat! Jag njuter också idag....det regnar nämligen här med....tar det lugnt...härligt! Fortsätt ha en kreativ dag!!! Kramar fr C

Mamma C sa...

Kul när man känner kretiviteten flöda. Jag själv bakar rågbröd, raparberpaj, rabarberkaka, rabarberkräm och lagar mat samtidigt.
Ha en bra söndag.
Kram mamma c

karofina sa...

ja, jag var oxå på panduro och fick med mig en hel kasse hem. jag som bara skulle kika ;) dina tyger ser riktigt fina ut, smart det där med att sy en fin duk. jag har ju inte så många till mitt långbord...

skönt när man vaknar utvilad redo att ta sig an dagen! ni verkar haft en riktigt fin söndag!
kram!

Södralycke sa...

Fina tyger du fick tag i, kommer att bli jättefint till juldukningen! De där små korthållarna är ju jättesöta!

Hoppas du får en skön vecka! Kram Johanna

Anonym sa...

Hej du kreativa människa! Har du provat Settlers eller Carcasonne (lite osäker på stavningen)? Det är verkliga höjdarspel.

Annie - Annalunda sa...

Så härligt med en dag att fylla med sådant man tycker om... Vad blev det?? Här i sommar har det oftast blivit penseln eller en bok. Så många böcker som jag läst i sommar... och jag håller med dig - boklådorna är inte dumma - där kan man verkligen fynda!
Den där kräftskivan med de mysiga samtalen låter så underbart härligt - tänk om man kunde vara med! ;)

Världens goaste kram till dig min vän - Annie

Ann-Catrin sa...

Bella!!
vad härligt att fördjupa sig i dina inlägg.. somarkåseriet var en ren njutning... men vad det känns avlägset nu när lågtrycken avlöser varandra och det känns som hösten kryper inpå!!

Härliga söndag... och dagar som man bara låter gå.. jag har bakat lite idag ch sen nnjöt jag i soffan ute under äppelträdet... fast jag hade lite för måga bullar i magen så jag är nu tvungen att röra på mig en smula känner jag!!

men hur går det med skrivandet.. är så nyfiken.. lämnat in???


KRAAAM A-C

Färjtorp sa...

Lät som en mysig pysselsöndag!!
Lär bli superfina juldukar det där, fina tyger!

Kram Johanna