fredag 29 februari 2008

Vi syr och klipper så svetten lackar...

Äntligen lite nytt på denna blogg! Jag har varit runt och hälsat på er andra men inte hunnit fixa något eget inlägg tills nu...
Jag och syrran tillverkar utekrukor (man kan förstås ha dem inne med) så det blir lite färgklickar i utställningen på Liseberg. Vi har importerat massor av stora zinkkrukor men kände att vi behövde lite färg. Vi har sytt kuddar i samma tyg så det hela skall gå ton i ton.
Jag blir jätteglad om jag får lite synpunkter och åsikter innan jag använder dem i utställningen och möter kunderna.

Krukorna står stabilt för vi har sytt in plasttallrikar. Dräneringshål går bra att få. Krukorna har fått en genomskinlig plastflik så att man kan skriva vad det är man planterat. Krukan är lätt att torka av och jag skall i helgen låta dem stå ute över natten så jag ser att de fungerar som jag tänkt mig.Önskar alla en härlig helg, må gott bloggvänner!


Färgklick och färgklick ser jag nu, vi har inte hunnit sy upp dem i rosa och grön pastell - de som ser ut som karameller! Vänta tills på söndag då... skall de vara klara för att fotograferas, förhoppningsvis kuddarna också!

3 kommentarer:

Vardagstugg sa...

läckra ju! trevlig helg/Annelie

Doften av vanilj sa...

Men vilken rolig ide´! De blev jättesnygga!/ Kram

Anna sa...

Jättesnygga krukor och jättesnygg blogg dessutom - första gången jag hittar hit. Vilken himla fin trädgård du verkar ha, jag ska genast läsa mer nu, vilken inspiration jag får.

Ha en fortsatt trevlig helg!
Anna

Ps)Tusen tack för besöket hos mig.