tisdag 26 februari 2008

"Pyssel i regnet"Hejsan bloggare!
Berättade en händelse ur livet igår om Marstrand. Idag har jag tagit två skymningsbilder (tyvärr) så ingen färg kommer till sin rätt, ifrån sonens rum. Det är där jag ständigt står och målar. Väggarna är klara nu och är mellangrå, taket håller jag på att vitluta. Listerna runt fönstret har kommit upp och igår kväll hade maken ställt en blomma på den nya fönsterbrädan i fönstret som jag i morse upptäckte och smålog åt. Utanför fönstret ser man Hakefjorden och Tjörn, går man en bit på vår väg så ser man till Marstrand. Det är fästningen som avtecknar sig i klara konturer.
Idag läste jag i "Drömhem och Trädgård" att det nu är dags att klippa ner sina pelargoner - så det gjorde jag. Kändes lite tråkigt för alla blommade och var riktigt ljuvliga men jag vet att de blir rangliga så jag klippte...
Det blev många sticklingar, kanske någon vill ha?4 kommentarer:

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Se där ja, alltså dags att kapa av pelargonerna. Säger som du: DE BLOMMAR JU FÖR FULLT! Men okej då, får väl ta fram sekatören och inleda vårbruket på fönsterbrädan!

Kramisar

/Anna

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!
Vad du sliter där hemma... men av den lilla skymten att döma blir det ju så himla fint...och vilken utsikt.. den skulle man ju kunna dör för!!!
Kramar A-C

hemma bäst sa...

Hej! vilken underbar trädgård du har!! Får genast lust till att inte heller ha någon gräsmatta!!kram jennie

Doften av vanilj sa...

Hej, så mycket fina bilder du visar! Vilken utsikt från fönstret!Säger bara oj,oj.Ha det bra/ Kram