onsdag 14 maj 2008

Utmaning antagen!

Har blivit utmanad av Millas Mirakel & Södralycke-Johanna och skall svara efter bästa förmåga...
Tre



Nämn tre namn du går under: Bella, Ing-Britt (då är det allvar...)och mamsemumsen (barnen, numera tonåringarna har utvecklat det här med mamma)



Nämn tre saker som skrämmer dig: Utvecklingen i världen... sjukdomar (är ju ruskigt hypokondrisk) och ondska!



Nämn tre saker du gärna har på dig: Bekväma kläder (hjälp, låter som ett ålderstecken - rena pensionärstänket), vigsel och förlovningsring samt lite pengar i någon ficka (man vet aldrig när köpsuget sätter in...)


Tre sanningar om mig själv: Är galen!!!(löser problem på de mest oväntade sätt...säger min man) som ibland river sig i håret när jag hittat på någon ny galenskap. Jag är drivande och har svårt att inte arbeta med mina idéer hela tiden (hjärnan är proppfull av goda idéer som bara väller ut). Har ett stort hjärta och engagerar mig lätt i andra människor...därför borde mitt hus ha svängdörrar (brukar min kära far säga).

Tre saker du verkligen vill ha: Ett spännande liv fyllt med kärlek (lite som jag har det). Att det går bra för barnen nu när de skall möta verkligheten och stå på egna ben. Att vi människor använder vårt sunda förnuft så vår respekt för miljö och andra människor (levande varelser) ökar.



Skrapar man på ytan är detta vad man kan förvänta sig att hitta hos mig, trädgårdsnörden på västkusten...
Nu skall jag ut och ta ite mer kort på, just det...trädgården.
Var på Vävra Keramik igår, handlade och bara njöt av de vackra skålarna, muggarna, kannorna, ljusstakarna och saltskålen som jag köpte... Köpte lite mer, visar det senare idag...
Många kramar,
Bella

6 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hejsan!

Det var kul att få ta del av din utmaning....mamsemumsen.....det var ju ett gulligt val av dina barn.

Hoppas allt är bra med dig!

Må så gott!
MiaMaria

Anonym sa...

Kul att du nämner mig på din blogg. Nu vet jag hur du är. Galen, oj då! Kram Helen på Vävra Keramik www.vavrakeramik.blogg.se

lottens vita och gröna sa...

halloj du härliga trädgårdsnörd! vad kul att få veta lite mer om dig bella! varmkram lotten

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Ciao Bella!
Jag hittade din försvunna kommentar i mejlen! Tack snälla för din tolkning. Jag håller med! Nu har jag ändrat texten så att den förklarar lite mer men jag behöver få ett annat uttryck i kvinnan. Ja, det har varit stressigt, jag har fått väldans ont i nacken av alla timmar vid datorn men nu börjar det lugna ner sig, som väl är. Det är bara den här planschen plus en trycksak till som ska fixas.
Kram Helena

Änglahem sa...

Morgon Goa Bella,

eller kanske mamsemumsen...vad gulligt! Fast det kan ju inte jag säga*tihi* får bli Bella.

Tack snälla för kommentaren, blev så glad!!, inte mått så bra här det senaste...väldig värk i mina höfter, som gör det svårt att både gå och sitta, och ständig värk sätter sig till slut på humöret...trist så trist. Men idag som först känns det lite bättre...sol och värme ska väl ändå inte ge värk, borde ju vara tvärtom tycker jag.
Läste din kommentar här i söndags, gick ut och svor högt sen satte jag mig under häggen och tjurade! jaaa för att jag inte kunde komma, levde på hoppet ända fram tills söndagen....mycket pinsamt det här alltså! Jag och äldsta dottern hade planerat att vi skulle åka, så hon blev ju med lite besviken...det är mitt liv i ett nötskal!!*grrr* att aldrig kunna planera!! och jag som är kontrollfreak...du kan ju tänka dig!
Men det måste ju ha gått fantastiskt bra dessa dagar med det underbara vädret!! Måste väl ha lockat massa människor?!!
Jag hoppas iaf att du fick sålt massor!!!

Vi bor ju inte såå himla långt ifrån varandra så vi kanske kan träffas ändå nån dag, det hade varit himla mysigt tycker jag!

Ha en toppentorsdag!
Kramar, Ulrika

junhe sa...

kul att få läsa lite om dig =) måste fråga vad din gröna växt med vita kanter heter? ha en fortsatt trevlig helg/ mvh junhe