onsdag 28 januari 2009

Seg i knoppen? Inte naturen...bara jag!


Kära bloggare...ibland är man seeeeeeeg!
Försöker uppbåda all kraft som jag har...skall åka in till Göteborg och betygsätta mina gymnasietreor som guidar på Universeum... Somnade sent igår...ovanligt nog somnade jag inte i samma sekund som jag lade huvudet på kudden...nej...jag låg och funderade...insåg att jag inbillar mig att jag har koll på det mesta och att det sannerligen retade mig att jag är lättlurad...i alla fall tror min dotter det...inte bra! Jag kunde alltså inte somna...och det är då som hela huvudet fylls med tankar...om allt möjligt och omöjligt... som att;
Varför måste sonens gymnasieskola lägga studentexamen onsdagen den 27 maj...samma dag som syrran fyller 40 år? Jag bara undrar...hur löser vi det? Igår på arbetet talade vi om att gå på ett sådant där ställe där man äter och får en mordgåta på halsen...tilltalar mig...kanske något för syrrans 40-års dag..."fniss"...skojar bara...men nog skulle jag kunna tänka mig att bjuda in ett par vänner och göra en sådan sak...så ni som ligger på tur att bjudas in...se upp! Såg häromdagen hur mina krokusar i trädgården är väldigt nära att blomma nu...redan vår? Jag köpte ju i lördags några små lökar av vit Scilla och Pärlhyacint...tror ni inte de redan är på väg...galet!
Nej, nu måste jag bege mig!
Kramar,
Bella
Pst. har nu 17.05 kommit hem ifrån Universeum...vilken underbar dag...vilka grymt duktiga elever jag har...så mycket upplevelse på ett par timmar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du framrusande!

Nu har jag läst ikapp mig på din roman. Den är väldigt bra. Jag sitter och gråter.

Dock tror jag att du skulle tjäna på att skriva i nu-tid. Då kommer läsaren ännu närmare den som delar med sig av sin "dagbok". Som det är nu så undrar man ju till exempel hur Linnea kunnat skriva vad hon kände och upplevde fastän hon är död.

Rosen sa...

Din älskade och bortglömda syster ser fram emot en mordgåta...jag ÄLSKA sånt...:)Ha en bättre dag än jag..kram Rosen

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Hhmm..fattar ingenting! Jag skulle ju betala räkningar och så hamnade jag här istället! Mycket trevligare får jag säga! :)

Visst är det härligt med alla vårtecken. Jag letar själv..men samtidigt vill man inte att våren ska komma för fort...eller?

Läste mer av din roman! Gillar den verkligen!

Nu måste jag göra lite nytta!
Kram Nea

Södralycke sa...

Ja det är helt vansinnigt att det redan börjar komma vårtecken ute...såg igår att mina snödroppar är på väg upp(har för mig att de kom jättetidigt förra året med)!

Har lite svårt att samla mig och läsa de tråkiga vetenskapliga artiklar som ligger och väntar i form av skolarbete... Tror att jag ska läsa det senaste kapitlet på din roman istället, har sparat lite på det :)
Jag hoppas verkligen du får den utgiven, för den är så bra! Jag kommer i så fall definitivt att köpa den och stå och köa på bokmässan när du sedan signerar den ;)

Hoppas du har en bra dag, kram Johanna

Lallis - liv och leverne sa...

Ja man är ju liksom lite seg i knoppen.:)
Härligt att höra att dagen blev bra.
kram Lallis

Living by Milla sa...

Oj, vilka tidiga krokusar! Här har vi minus och snö...igen.
Fast våren har smygit sig in i vårt kök idag.*hihi*

Kram vännen!

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Ja så ser man ut och det kan man ju inte rå för, fast Storebror kommenterar att man kan det...hm...
Jo ganska så mycket rår man ju för. Att man är blond, men kan ju tex färga håret och man rår nog egentligen för att man drar 46 i storlek...*suck*
Så är det , och det går ju ömse djur i vår herres hage.

Semestern gick till Legoland med ngr dagars stopp på Resö. Känns det igen?
Önskar dig en bra helg. Kram kram