fredag 27 februari 2009

Söndagsplanering..så här på fredagskvällen!Rosskelett...inte särskilt vårigt...kanske skall sätta påskfjädrar här? Skämt åsido...jag måste tänka till...

Välkommen hit...kära bloggvän!
Så är det fredag! Jo, jo…man vet vad man vill…hinna tusen saker…men framför allt vila upp sig…Hur den ekvationen går ihop har jag aldrig riktigt greppat…men man lär så länge man lever!
Jag har varit mycket tillmötesgående med yngste sonen idag. Vi har varit i affären och handlat, Coca-cola, chips, chokladkaka och Hönö-kaka…för det gillar han…och sist men inte minst Taco…och allt som hör dit…Vad vill då jag?
Jag vill ha TV:n…låter inte speciellt romantiskt, kreativt eller ens spännande…men nu har det gått en vecka igen och jag har inte ens sett TV-appareten…gissa om jag är sugen på att zappa mellan Let´s Dance och På spåret, kanske det även finns någon intressant film på filmkanalerna…jag menar då går ju inte en minut till spillo! Jag har tvättat lakanen i sängen och pluffsat till kuddarna…ser riktigt inbjudande ut…ja, sängen riktigt utstrålar…TV med chips (jag vet att det är så knäppt med tanke på att chips mellan lakanen är mindre skönt)…Egentligen borde jag förbereda mig inför söndagen…då skall det komma en inredningsbutiksinnehavare hit och kika på mina planteringsbord…hon är sugen på att köpa in lite av mina trädgårdsprodukter till sin påskmarknad…alltså måste jag få min altan att se inbjudande ut…var ute och tog lite kort…den ser inte vårig ut…inte inbjudande…så här måste till stordåd om köpkänsla skall infinna sig…gissa vem som måste åka och inhandla en massa ”grönt” och ”blommigt” imorgon?
Jag har ca 100 sådana här krukor...några tips på hur jag kan göra vackra påskarrangemang så jag får sålt ett par stycken på söndag?
De finns i två storlekar; höjd 84/68 cm och diameter 62/51...vi talar stooora krukor...Den som kommer med en riktigt bra idé belönar jag med något ifrån Nyblom&Kollén...blir det många bra idéer så får jag dra lott!

Men ikväll är jag trött…har precis dammsugit klart…fixat köket så att det skiner…oj, lät som värsta VIM reklamen…och nu har jag hamnat i blogosfären igen…märkligt!
Jag önskar er alla en underbar fredagskväll!
Kramar,
Bella

8 kommentarer:

Mamma C sa...

Hoppas du fick din tv och jättemys i sängen med chpsen. Så du får ladda ordentligt för söndagsuppdraget. Jag tror du kan fixa till massor av fina arrangemang i dessa vackra krukor. Ha en bra och liite små stressig helg :-)
Kram mamma C

Lallis - liv och leverne sa...

Härligt inlägg:) Ha en fin helg vännen.
KRAM

Lisa Marklund sa...

Vilka vackra krukor :-). Hmm kanske skulle bli fint om du tog lite björkris eller liknande och virade runt, planterade några stora vita påskliljor och la dit några stora fina ägg, enkelt men kan bli fint.
Tack för din fina kommentar på min blogg.
Önskar dig också en härlig helg och du får säkert sålt krukorna, de är jättevackra
Kram Lisa

Anonym sa...

Du menar väl..."Så ska det låta"?!
Kram,
Modern

Skogsbittan sa...

nu hittar jag dig :)

Anonym sa...

Melodifestival...kommer du?

Britt sa...

Då håller jag tummarna att hon nappar på dina bord. Har tyvärr inga bra ider för krukorna är inte så bra att få till det. Ha det bra//Britt

Södralycke sa...

Hej! Har tyvärr inga bra inspirerande ideer så här sent på lördagkvällen...men skulle jag kommma på nåt hojtar jag till!!

Hopppas att då får en fortsatt skön helg, och att det går bra i morgon! Kram Johanna