tisdag 24 juni 2008

Var har jag lagt "lusten"?Kära bloggvänner - välkomna hit...är bara lite tillfälligt nedtryckt i skorna...
Det är bara att inse...ibland blir det för mycket...allt gick ju fel med min import den här gången...inte blev det bättre när vi såg hur mycket som var kraschat! Bilderna är på det som klarade sig...Har suttit och ringt runt till kunderna och förklarat att jag inte kan leverera, då just deras möbler är kaffeved...

Energin har sakta falnat och lusten försvunnit...skulle vilja dra täcket över huvudet och visa mig igen om en vecka...
Men det kan man ju inte...

Midsommardagens frukost avlöpte på ett härligt sättt trots orkanvindar...vi satt ute ... och alla åt och pratade. Fick en jättefin orkidé och lite förfrågningar på textilier. Man borde ta sig mer tid och fixa sådana här lite lyxigare frukostar...hela dagen blir ju sååå mycket bättre med en skön start!

Har fått ett roligt uppdrag av en kund som var hemma och kikade på mina produkter...hon såg min trädgård och blev inspirerad...hur glad blir man inte...
Hur som helst så vill hon att jag åtar mig att rita en trädgård till henne och hennes man. Maken tittade lite frågande på mig när jag jublande berättade detta för honom..."men hur skall du fixa det? Du har ju ingen trädgårdsutbildning..."
Så sant - men jag räds inte utmaningar...det är ju de som gör livet så magiskt... Har tagit fram alla mina trädgårdsböcker och inspirationspärmar och börjat sätta ihop rabatter, färger, former...checklistor så att jag inte missar att kolla om tomten är rätt dränerad, var solen är när och allt det där som kallas för förutsättningar...

Hur som helst så ser jag fram emot det här, bara jag kunde hitta min lust och energi...jag måste ju jobba och dra in lite pengar...
Kram,
Bella

8 kommentarer:

karofina sa...

menar du allvar?? nä men fy vad trist, förstår din depp :( usch, jag hoppas allt löser sig!
kul att bli anförtrodd en sån sak, rita nåns trädgård, oj vad häftigt! hoppas du tar bra betalt nu med då! ;)
ha det så bra du kan!
kramar i massor!

Vardagstugg sa...

vad tråkigt med leveransen.. inte kul då det blir så! Hoppas det går bättre nästa gång! En solig och lite uppmuntande kram från mig!

Annelie

lottens vita och gröna sa...

oh bella...nedra kaffevedsskit...efter nedgång så kommer uppgång, nudu ska du rita på, det kommer gå sååååååå bra!
varmastekramen lotten

Merja sa...

Tråkigt med din leverans, men desto roligare med nya uppdraget!! Det kommer säkert att gå vägen och bli underbart fint;))
Fina bilder du visar !!!
Lycka till!

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Usch, jag lider med dig. Men bit ihop och kom igen. Visst låter det hurtigt? Skämt å sido; Jag tror på att det är ok att deppa ihop, dra den där segelsäcken över huvudet och gå och gömma sig ett tag. Sedan får man komma igen. Skit i jobbet Ing-Britt, ta ledigt ett par dagar och gör något annat. Kanske dags att lägga benen på soffbordet och njuta av en god bok med - och här kommer grejjen! -GOTT SAMVETE.

Kramisar

/Anna

Södralycke sa...

Usch, förstår att det känns deppigt... hoppas att det kommer att ordna sig!
Men vilket kul uppdrag du fått! Kanske det hjälper dig att hitta lusten igen? Ibland kan det ju hjälpa att få ägna sig lite åt något annat för att glädjen och lusten ska komma tillbaka...
Kram,kram!

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Men Bella, vilket häftigt uppdrag du har fått! Och som vanligt är du cool och ger dig in på det med tillit till din förmåga, det är rätt! Det där fixar du, tusenkonstnär! Vilken fin feedback på ditt skapande att få det uppdraget, eller hur!
Tråkigt med den sabla kaffeveden, förstår att du tappar sugen, låt den vara tappad ett tag, fokusera på annat så kommer den tillbaka rätt var det är, det tror i alla fall jag :)
Kram från en förkyld Helena

Anonym sa...

Jag känner full tilltro till din förmåga att rita en trädgård. Tänk väggar och tak först, eller hur det nu var jag läste i en annan blogg.

Det är för bedrövligt det där med leveransen. Men visst måste väl fraktbolaget ha någon typ av försäkring som täcker sånt. Även om det är trist med möblerna och förseningar gentemot kunderna som är bara eländigt, så ska du väl inte behöva ta den ekonomiska smällen, också.

Du verkar vara en sån person med grundmurat gott självförtroende, som studsar upp igen, även om livet ibland försöker trycka till dej. Jag ser verkligen fram mot att läsa din bok när den är klar.