fredag 18 april 2008

Stora solar på väderkartan över Sverige!


Det bubblar av energi i hela kroppen - nu är det dags att ställa iordning årets utställning. Har målat små lådor i vitt och textat, örtagården på de som skall fyllas med örter och violer äro blå, på de som skall fyllas med just blå violer... Sprayat otaliga rottingkorgar vita och klätt dem med halsband för den personliga touchen. Längtar tills alla perenner kommer ifrån plantskolan... Men framför allt är det alla möbler som skall plockas fram ur kartonger, torkas av och ställas på ett så inbjudande sätt som möjligt. När jag härom kvällen stod och plockade upp ur kartonger kom en tjej förbi och frågade om hon fick kika... Hon gick runt en stund och sa sedan att hon skulle komma tilbaka, här fanns ju en hel del att möblera badrummet med... Man ser olika potential på saker helt klart, min vision är ju att möblera och inreda utomhus... ja, ja så är det! Roligt är det ju att det man ritat faller någon i smaken.
Vi bytte vatten på spabadet igår, polerade och torkade av alla kuddar - så fräscht, blir eventuellt ett bad ikväll...
Köpte ett riktigt romantiskt tårtfat med tillhörande sockerskål som skall invigas imorgon med en ljuvlig, krämig, himmelsk cheesecake (som jag äntligen lyckats få receptet på)!

Nu skall jag köra dottern till den bussen som skall ta henne till Eskilstuna och Billy Basket Cup - där de skall tävla hela helgen.
Ta det lugnt i vårsolen och massor med kramar till dig kära bloggare!
Bella

11 kommentarer:

Sanny och Helena sa...

Men vad härlig du är! Jag fick en energikick bara av att läsa ditt inlägg! Jag önskar att jag kunde komma och titta på allt det fina du gör!!!
Vilket vackert tårtfat (cheesecake mums! är det ett hemligt recept eller lägger du ut det sen...?? ;))och vilka fina möbler. Tack för all inspiration,
trevlig helg, kram Helena

Änglahem sa...

Hej Bella,

Det var väldigt vad du var pigg! Jag har varit ute på en långpromenad med förhoppning att bli pigg som en mört....icke sa nicke! Gäspar mer nu än innan jag gick ut*hihi*. Men men jag blir snart pigg som en lärka igen!!

Vilket fint tårtfat!!! Ha begäret sätter in för fullt!!! tänk att det hela tiden kommer nya saker som man så gärna vill ha, ändå är skåpen fulla! Tur att det går att rensa imellanåt*tihi*, om jag frågar maken så har jag nog köpförbud....och jag som ska iväg nästa helg på bloggträff bla till Älskar Sött´s butik UNIK. Det lär väl slinta ner lite av varje kan jag tro*fniss* det är ju så roligt att shoppa!!

Vad är detta för god cheesekake? älskar cheesekake!!!

Ha en skön dag!!!
Kramar/Ulrika

Living by Milla sa...

Jag känner din energi genom dataskärmen, det riktigt sprudlar..härligt!!!:)

Vad roligt du verkar ha det, att fixa och planera,låter fint med vitsprayade korgar !

Tårtfatet är ljuvligt !

Hoppas det går bra för dotter här i E-tuna.
Skön helg !
kram Camilla

Anonym sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har. Jättesnygga planteringsbord. Underbar trädgård!
Du skriver roligt också, det uppskattar jag!

Ha en bra helg!
Zäta

Änglahem sa...

Åhh TACK SÅ MYCKET BELLA!! fick ett lite paket i posten idag, och det var så sött! Asken är jag dödligt förälskad i!!!
Får jag lov att visa det i mitt nästa inlägg?! Pls!!

Ha en skön fredagkväll!
Kram/Ulrika

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hihi...hoppas det går bra på tävlingen för dottern!!!!

Nix var ju inte vi som hade kalasen,..de ska till varsina kompisar,.ett avklarat!!!
Lilltösen fyllr strax,..så då är det dax ca 3 veckor kvar!!!

hoppas du får en trevlig helg Kram Millan;)

Rosen sa...

Vad fint tårtfatet blev, du har blivit en hejare på att ta kort nu för tiden...:)jag är impad...har du redan hunnit spreja dina korgar, hur hinner du med allt..ligger och hostar lungorna ur mig idag också :( men men sånt är livet, har hunnit sy på kardborreband på förkläderna nu och de blev bra, kom och hämta/titta får du själv se...ha en go kväll Kram systra di

MiaMaria sa...

Hej!

Ja nog gjorde jag så också därför var jag tvungen att ta mig i örat och tala om för mig själv... håller du på så blir det ju inget gjort. Så därför får jag inte påbörja något nytt förrän jag avslutat det jag påbörjat. Blir så när man vill så mycket. Men gissa om jag har en del kvar....

Låter härlig allt det du gör målar och textar, planterar och mycket mycket mera du har ju så mycket att stå i.Man skulle ju vilja vara med på ett hörn...låter ju så kul!

Ett bad låter så härligt... och gott fika imorgon på ett vackert nyköpt tårtfat...mums!

Önskar dig en SOLIG helg!

Miamaria

Ann-Catrin sa...

Hej goa Bella!!

Din energi går verkligen inte av för hackor.. du sprejar och textar och ritar..kan du inte ge lite av din energi hit oxå..
jag kan bara föreställa mig vilken kick det ska vara att se sina ritningar bli klara!!

Tårtfatet är ju bedårande..och med cheesecake på blir det oslagbart!!
Lägg gärna ut receptet sen om du orkar.alltid kul att ta del av bra såna!!

Jasså du har ränt omkring i mina hemtrakter runt Globen..ja se där bor vi... alladels nedan för Globen.. bakom slakthusomådet..om det säger dig något.. ja ca 10 min gångväg är det ia llfall.. en liten villaidyll närs stan!!!

ha det gott vännen..och glöm inte vila LITE oxå!""

kram kram A-C

Ann-Catrin sa...

Hihi.. vi var inne samtidigt hos varandra...vad kan det betyda!!
javisst snart kommer det bilder från trädgården..fast den är inte så fantastisk..men gammal och gullig är den!!

kram A-C

Annie - Annalunda sa...

Tack för din härliga och omtänksamma hälsning hos mig...och för all energi du skickade....DEt värmde så!...och här var det mer energi... :) Härligt! Solen skiner!
Blir sugen på att komma och titta... undrar bara vart jag får åka då? :)

Kram Annie