lördag 19 april 2008

Vårstädning!
Vilken underbar dag! Idag var det kärlek till universum, jag fylldes med energi och hann både jobba mig svettig och riktigt lortig och ligga i en solstol och låta solen smeka ansiktet...jag säger bara...ooohhhh! Har kommit igenom halva min krukbod och har lyckats fylla mina två utställningsplanteringsbord samt mitt eget. Vad mycket saker jag har samlat på mig under åren och inte hunnit gå igenom..förmodligen tur, kanske hade jag slängt en massa annars...nu blev jag så glad, ni vet, som ett barn på julafton! Jag inser att jag gillar korgar och zinkföremål av olika slag - jag har tydligen gillat det i femton år...om man köper två till tre prylar om året så blir det 30-45 zinkpryttlar som jag stuvat in i min bod under åren! Jag blev glad när jag hittade en gammal låda som jag fick av min farfar. I den satte jag två vitsippor som är fyllda och så söta- tyvärr ville det inte komma till sin rätt igenom kameralinsen (jag har själv samma problem - ser aldrig ut som mig själv på kort ;)! Nu är jag helt slut - jag tror vårluften har satt sina spår - gissar att jag kommer att sova riktigt gott... Ikväll är alla tre barnen ute på vift så jag och maken har grillat kycklingfilé med vitlökstekt potatis, kokt broccoli med citronolja och vitlök samt en god sås nedsköljt med ett gott vin och varit ute med hunden på kvällspromenad! Vilken dag - oj vad jag har njutit!

7 kommentarer:

Sanny och Helena sa...

Näe, nu blev jag ju jättehungrig! Vilken härlig dag du har haft, visst är det kul när man hittar saker man glömt att man hade, eller hittar nya användningsområden för gamla saker. Idag har vi tapetserat med easycover tapeter, sambon och jag sitter och kliar oss i soffan, fulla med glasfiber, trots ihärdigt duschande. Men det har varit en rolig dag här också, arbetsamt men kul att få fint här hemma. Kram Helena

MiaMaria sa...

Godmorgon!

Men du har alltså en skattgömma i din bod tycker det låter underbart.

Visst samlar man på sig en hel del efter alla år....du skulle se min källare. Men den ska städas och JAG ska rensa bort en hel massa, mäste!

Och gissa om jag blir sugen på att grilla idag....mums så gott det låter!

Önskar dig en helt fantastisk dag i trädgården!
Miamaria

Ann-Catrin sa...

Ohh vad härligtallt låter... nästan som en sommardag ju!

Du har så mycket fina saker..och tänk ja vad man samlar på sig..och lika kul är dets en när man hittar roliga användningsområden för dom.. de får ett nytt liv!!!

grilla... efter din beskrivning här så bara måste vädret hålla i sig idag... ingenting går upp ot att grilla ute!!

ha det gott vännen
kramar A-C

Vardagstugg sa...

ja visst är det härligt med våren och solen..! Vilken söt liten kanna med blommor på :-)
Trevlig vecka!
Annelie

Södralycke sa...

Visst är det kul när man fyndar hos sig själv! Man samlar ju som sagt på sig en hel del med åren :)

Kul att du gillar mina "spaningsreportage"! Bordet du undrade över har jag för mig kostade ca 3900-4000kr, och hela paketet med bord och stolar ca 8900kr.

Ha en bra vecka, Kram Johanna

Living by Milla sa...

Vad härligt att du oxå haft en skön söndag, det har varit ljuvligt !!

Tack för alla loppistips, ska försöka hinna med någon loppis iaf.

Lördagen brukar bli stora shoppingdagen.. "Shop til you drop" är mitt motto som jag brukar leva upp till på Gbgresorna. :)

kram på dig, du härliga bloggarvän !
Camilla

Färjtorp sa...

Håller med, korgar och zink är bland det finaste! Har själv endel just nu...
Vad härligt det ser ut runt ditt bord!

Kram Johanna