måndag 17 mars 2008

Hm, vilken färg skall det vara på krukorna ute i år?Det där med färg är inte alltid så lätt... Tänkte först bara välja vitt, vitt, vitt, ja ni vet... men så började jag tänka efter och bad fabriken att prova lite olika glasyrer på mina krukor (Livets träd) och sedan skicka kort på resultatet, och nu kan jag inte bestämma mig! Krukorna ser små ut men en av dem är 85 cm hög...
Kan man få lite hjälp av er bloggare? Krukorna är glaserade i antikvitt, cremevitt, gråvitt och turkos. Det jag beställt ifrån början är helvitt - funkar alltid, men skall jag våga lite mer? Tyck gärna till, jag skulle bli oerhört tacksam!
Min innekrukserie "Eternity" som jag skall lansera på Formex i augusti är ännu inte riktigt klar... den som väntar... men jag kan säga att där är färgerna vitt, grått och rött (lite lättare eftersom höst och jul styr utbudet).
Önskar alla en skön kväll!

Bella

6 kommentarer:

Änglahem sa...

Oj det var inte lätt det här!! Gillar allihopa igentligen, den turkosa var ju lite speciell. Men jag är rädd att OM JAG skulle köpa turkosa så riskerar jag att ångra mig efter en säsong eller två...dom tre andra är ju rätt säkra kort!! Turkost...tjaa varför inte!

Fina är krukorna allihopa som sagt!

Kram
Ulrika

Kol och Rosors sa...

Tack för din fina kommentar!

Smedjebacken ligger efter riksväg66 mellan Fagersta och Ludvika.

Krukorna var vackra allihopa, jag tycker om färg... men vad vill kunden ha... Beige & Vitt & Vitt

Ha det så gott!
L-Lott

Birgitta sa...

mutrmFin blogg sida. Egna krukor vad häftigt. Vitt är ju fint och en liten stänk grönt som passar gräset det tror jag på.
Älskar krukor. dom står över allt på tomten min man bara skakar på huvudet och säger du får vattna själv och det gör jag gärna.
MVH Birgitta från bjorklyan..

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Hejsan i vårsolen! Och snön, var nu den kom ifrån...?

Jag gillar nr 4 bäst, alltså krukan på rad två, längst till höger, typ!

/Anna
http://ordagranna.blogg.se

Sanny och Helena sa...

Jag blev faktiskt väldigt förtjust i den turkosa!
Vet att mina vänner som är mer färgstarka än jag skulle välja den direkt. Jag skulle tveka lite, men det är den jag gillar bäst i alla fall....

hemma bäst sa...

hej!! jätte fina krukor! Jag tycker att dom vita var finast.(älskar vitt)härligt att få börja plantera snart. Fast hemma hos oss har vi just nu massr utav snö.. kram jennie