fredag 15 februari 2008

Alla hjärtans dag - min turdag!

Jag är så glad och skiner ikapp med solen idag! Tidningen "Allt i Hemmet" tyckte att min altan/trädgård var vacker och inspirerande, de ville skriva och visa bild i tidningen om jag var intresserad. Jag blev jätteglad, allt slit i myllan och värk i ryggen efter att ha burit flera ton sten kändes mödan värd efter att få en sådan uppskattning. Jag bugar och bockar, kul att man kan glädja någon.
Vill ni träffa mig så skall jag ställa ut på Trädgårdsdagarna, Liseberg den 9-11 maj. Har hyrt tält 23 och kommer att sälja mina planteringsbord, krukor, förhoppningsvis altanväxthuset på hjul och bambustegar med plantering för entrén eller balkongen. Växter kommer att inhandlas för försäljning och jag hoppas hitta stora olivträd, myrten, vitt, vitt som jag skall samplantera i de stora krukorna. Älskar murgröna, sippor i olika färger, enkla och dubbla samt buxbom. Jag är galen i pioner men överlåter dem åt proffsen, likaså rosor, liljor, pelargoner, rodendendron och magnolior (hoppas att min gula magnolia överlevde flytten i våras).

Fick tre röda rosor av maken igår - vi har redan varit tillsammans i 24 år, jösses vad tiden går fort! Jag inser det ibland, särskilt som äldste sonen skall fylla 18 år och vi övningskör med siktet inställt på körkort...
Jag tycker inte det var så länge sedan jag tog mitt eget körkort men inser att det var det visst (hjälp 22 år sedan), och här byter vi ämne...

Jag tog lite kort på fiskarna i dammen - de simmar omkring i "slow motion" under isen, häftigt att de är igång över huvudtaget!
Trevlig kväll önskar jag alla bloggare och ni andra som läser bloggar - vilken härlig värld det här bloggandet är. Jag uppskattar verkligen att få ta del av andras kreativitet och blir inspirerad, ibland så till den grad att maken tycker jag verkar "speedad" när jag flänger omkring med pensel och målarfärg.
Kram,
Bella

5 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Godmorgon!
vad kul du lämnat en kommnetar hos mig.. så gullig..då hottade jag ju till din... jag länkar dig omedelbart för här verkar det vara kul och vackert att kika in!
Stort grattis till Allt i hemmet... vilket erkännande...
kram A-C

Ann-Catrin sa...

Nej men snälla... jag hade verkligen ingen korrekturläsare med mig...kommnetar - kommentar
hottade -hittade
att man ska vara så attans slarvig!!
Ha det gott!!

MiaMaria sa...

Hejsan!
Och tack för dina snälla ord!!!!

Men så roligt för dig att du ska vara med i tidningen Allt i Hemmet. Och att folk uppskattar det man gör och allt slit man lagt ner då är det ju så roligt att bli belönad....Grattis!

HA´nu en trevlig lördag och välkommen åter!
Miamaria

sagolikflora sa...

Hej!
Vilken underbar trädgård du har. Man blir ju helt tokig!!!!

Tack för jätte fina tips du gav mig angående min entrérabatt. Vår tomt är bara 1 år gammal, så du kan tänka dig vad mycket vi har att göra denna vår och sommar. Vi ska sätta träd och buskar i vår. Gräva som 17, med andra ord. Samt att täcka rabatten vid entrén som för närvarande är torftig och enslig med enstaka stackars blommor.

Har du något bra tips på marktäckare som är fin och växer fort som attan...

Kramis kramis Caroline -<@

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Härligt Ing-Britt!
Jag var inne och kollade på Allt i Hemmet, ser jättetrevligt ut! Grattis!

/Anna