måndag 22 september 2008

Rapport ifrån en alldeles vanlig söndag...


Välkommen kära bloggare!
Kameran har havererat och den är inte ens ett år gammal...tur för mig...då gäller ju garantin...men för det krävs ju att jag hittar kvittot. Jag är en noggrann person...sätter in alla kvitton i en pärm...funkade jättebra när dotterns cykel blev stulen men...nu hittar jag inte kamerakvittot...visst är det märkligt! Ännu märkligare är det att jag hittar kvittot till min klocka som jag letat efter i två år! Alltså det hjälper inte att jag försöker vara ordningsam...jag tror det spökar i min pärm! Högre makter har bestämt sig för att jag är årets "practical joke" ett par år i rad nu!
Igår tog vi en båttur, vädret var toppen med ca 20 grader och strålande sol. Det var mycket folk ute, på klipporna låg mången kropp och solade...vi var tvungna att gå en bit i vattnet för att komma iland...det var kallt...det isade i hela skelettet...var tvungen att hoppa igång kroppens funktioner som chockavstannat!
En stund senare hade jag i alla fall fyra säckar med blåmusselskal till mina rabatter. Saknade kameran...hade gärna velat ta lite "årets sista bilder på ön"...
Jag hade gärna tagit några kort på dotterns premiärmatch igårkväll också...hon spelar basket och har i år blivit uttagen till damlaget...ja, ja de vann i alla fall och kämpade bra!
Precis när vi kommit in i matchen och det blivit rejält spännande ringer min mobil...sonen i andra änden förklarar att han blöder ifrån både arm och axel (han skejtar ständigt och att det inte händer mer olyckor är märkligt) och han vill väldigt gärna att jag kommer NU! Som mamma är det viktigt att hålla många bollar i luften...så mamma åker hit och sedan dit...för att avsluta kvällen på ICA klockan 22.00...bröd och mjölk som under den senaste tiden blivit hårdvaluta här hemma inhandlas i dag också!
Det var en liten rapport ifrån söndagen och mig!
Kram, Bella

PS. Bilden är ifrån förra veckan...när kameran levde och samarbetade med mig DS.

12 kommentarer:

Merja sa...

Tråkigt med kameran. Hoppas du hittar kvittot!!!
Hade varit kul och sett rabatten med skalen:)

Annie - Annalunda sa...

Goa Bella!

Brrrrrr det lät riktigt kallt men säkert uppfriskande! :) Visst är det typiskt att man inte hittar de saker man letar efter men att man då hittar andra istället... Men jag förstår att du saknar kameran... man blir ju så naken utan den... :)

Hoppas det gick bra med sonen... Tänker på dig! Ha en bra vecka så hörs vi! :)

Kramis Annie

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Va? Sola, klippor, 20 grader??
Förstår inte. Vilket land bor du i?
Här har vi höst.
Kram H

C De-sign sa...

Hej Bella
Tack för dina värmande ord inne hos mig! Vardagen måste ju komma tillbaka...och jag med till "bloggvärlden"..... Till dig har jag dessutom en trevlig nyhet!!! DU VANN HALSBANDET MED VITA STENEN I MIN UTLOTTNING!!! VARMT GRATTIS!!!!! Skickar du mig ett mail med din adress så ska jag posta det till dig!!! STORA KRAMAR fr C

karofina sa...

20 grader!? hjälp, vad gott om man fått liiiiiite värme till. jag fryser varje dag! usch, hur ska detta gå med en lång vinter?

när kameran väl pajar, behöver man den HELA tiden! riktigt surt!

kram!

MiaMaria sa...

Hej!

Men så trist att du inte hittar kvittot......min kamera har också blivit knasig vet ej vad det är så nu lånar jag mannens...det är tur att varje familjemedlem har en varsin kamera......så man kan låna....

Hoppas att allt gick bra med sonen....

HA´en bra vecka!
MiaMaria

Änglahem sa...

Hejsan Bella,

Usch vad keligt med kameran! Keligt kan man skriva till dig och du förstår vá? Kommit på att det är inte många andra som riktigt hänger med i västkustskan*tihi*

Vad roligt att premiärmatchen gick bra för dottern! Måste kännas ganska stort för henne att ha blivit uttagen till damlaget, eller?

Men kära nån! vad hade hänt med sonen då? Låter ju inte så bra om han blödde både här och där...verkar livsfarligt det där med skatarna! Men det är väl bara för att jag själv är så himla harig!*fniss*, lite mesig av mig när det kommer till farter och höjder speciellt! Mesproppen Ulle klarar ju inte ens av Pariserhjulet på Liseberg*suck*...

Hoppas verkligen att det fixar sig med din kamera, måste ju nästan kännas lite handikappande att vara utan den!

Må så gott kära vännen!!
Kramar, Ulrika

nea i det gula huset sa...

Vilken mysig helg du hade då!! Att åka båt i det härliga vädret och bara njuta av det sista "sommarvädret"!

Oj vad jag känner igen mig när du beskriver din jakt efter kvitton och garantibevis..ha ha..!
Hoppas du hittar kvittot så du kan ta fler härliga bilder!

Min högtalare i mobilen har gått sönder så jag har oxå letat kvitto..och hade turen att hitta det! Puh..!

Ha det bra!
Kram Nea

A home far away sa...

Hoppas att du hittar kvitot till kameran, guud så synd att den har gått sönder redan!

Kram Gunilla

Anonym sa...

Hörru har du kollat väskan?
Råkade läsa att ngn skrev att man kan hitta kvitton som kan vara runt 8-10 månader ibland;)
Den som söker finner oftast...
Lycka till:)
Kram Catarina

RANA sa...

Åhhh nej!!! Bella, har du blivit hemsökt av det synnerligen irriterande PÄRMSPÖKET??? Jag ska hålla tummar och tår för att det flyr sin kos - en ny/lagad kamera måste du bara ha.

Du, jag blev så himla glad för det du sa om mina tavlor. Här inne *pekar* sparar jag dina ord. Du är en pärla.

Kram, Rana

Ann-Catrin sa...

Bella!
var tar tiden vägen.. hmm!

Blöder både här och där... usch det lät inte alls bra.. men vad jag har förstått så är skatarna ett segt släkte.. tåliga..och det kan man ju förstå.."livsfarligt" det där!!

grattis till din dotter.. kan förstå du är en stolt mamma.. ohh så roligt!!


Mindre roligt är det ju med kameran.. att du inte hittar kvittot.. hoppas hoppas verkligen att du gör det snart..jag kan bara tänka mig hur det skule vara nu när man bloggar och vara utan,, riktigt handikappande!!

Vi har det rätt så ljumt fortfarande men lite blåsigt är det och jag har precis kommit in, ska nog börja med lite mat..får leta i gömmorna om jag hittar något "gott"

Ha en fin fortsättning på helgen goa vän!
Ann-Catrin