måndag 15 september 2008

Lördagens fördelsedagspojke, utmaning och utmärkelse - alltså bara glädjeämnen!Välkommen in i stugan, kära bloggare!
Då har det varit kalas hos familjen G i dagarna tre...man pustar ut och lägger dammsugaren åt sidan i ett par dagar...tanken har slagit mig att jag borde vara aktiv och inte låta dammtussarna falla och huset förfalla...nä, jag borde hålla det så här städat...men jag har ju tre tonåringar som är specialutbildade i att släppa allt där de står...kläder, läxböcker, skateboard...och en make som inte ser att han lagt tre tumstockar och en näve skruv på kommoden i hallen...där ligger en vit virkad duk, det står tre vaser i grönt glas med en en vit Eachinea i respektive vas...sedan skall det inte vara något mer där...! Alltså ger jag upp...resignerar totalt...jag är ensam de är fyra...en klart ojämn kamp! Kikar bort mot kommoden...nu ligger det en ryggsäck där, solglasögon, två mobiler, en plånbok, en ask med halstabletter, tre skolböcker, ett block och några pennor...hjälp!

Men som sagt...det var fint i fredags, lördags och i söndags...
I samma stund som jag sitter här och skriver...tydligen pustar och frustar jag samtidigt...undrar dottern som glider förbi varför jag låter så mycket när jag skriver?
Låter lite av frustrationen läcka och säger att det är nog därför som vissa pust och frust manifesteras...
"Du skall inte vara ledsen mamma säger hon...i skolan idag på svenskan skulle vi intervjua varandra...en fråga som jag fick var vem som var min idol/förebild och jag svarade att det var du mamma...ingen är som du...i alla fall inte lika galen...;)"
Så att plocka upp lite saker efter barnen...vad är väl det när man får vara någon de ser upp till...någonstans måste jag ju ha gjort något rätt...

Jag har fått en utmärkelse av Min underbart goa bloggvän Living by Milla, som är i full färd med att fixa en butik i sitt hus...skall bli sååå roligt att få se resultatet...maken har lovat att vi skall åka dit när Camilla har öppnat! Tack kära Camilla för att du tänker på mig när du får utmärkelser...jag blir så glad och berörd av din omtanke!
Guldkortet "Blogging Friends Forever" skall ges till fyra bloggvänner som följer min blogg och så en ny. Usch, det är så himla svårt och det är den enda nackdelen med att få en utmärkelse.
Jag får fundera och formulera lite motiveringar imorgon...ni vet...skjut upp till morgondagen...
Jag har fått en utmaning av Annalunda...som jag också skall ta mig an imorgon...vi ses...
Stora kramar till er alla,
Bella

10 kommentarer:

Anonym sa...

krama födelsedagspojken (!!!???) grattis från mig!Lästa att du undervisar igen! Härligt, äntligen är du tillbaka på en av dina rätta platser!Kramar Tina

Annie - Annalunda sa...

Ge maken en stor och varm grattiskram från mig... stackaren..har han repat sig från vårt möte??? :)
Tack goaste Bella för din hälsning...det värmde...ja det är trist när sånt här händer... och jag har varit förskonad. Det hade varit helt ok om denna person hade talat om för mig vänligt att det kanske var något på min sida som inte skulle vara där...men hon gjorde det som ett påhopp och utgick ifrån att det isåfall var min mening. Dessa människor som alltid tar sin chans att trycka till andra har jag mycket mycket svårt för.
Ja äppelkaka är jag också sugen på...men det får bli sträng diet nu... det har varit för mycket guldkant ett tag... :) Trist men sant!

Jättekramar till dig och maken ~Annie

lottens vita och gröna sa...

hej i stugan du goa förebild! det får du har som mantra när det brinner i skallen av förlöpta prylar...jag tjatar varje dag på alla, fyyy vad läskligt det låter, får fösöka vi två att mantra på när vi går elelr rättare sagt kryssar mellan högarna, hihi!måste involvera barnen så det får ett ansvarsområde, låter inte det bra iaf i teorin va?
största grattis till dig bella för utmärkelser i guld, du är guld värd! varmvarmkram lotten

Södralycke sa...

Här hemma är det allt annat än städat just nu! Totalt inredningskaos med möbler överallt. Dammsugaren har dessutom haft semester ett tag, vilket inte gör saken bättre ;)Försöker ignorera dammråttorna för tillfället :)

Hoppas du får en skön vecka, skickar även en grattishälsning till födelsedagspojken!
Kram Johanna

nea i det gula huset sa...

Hej hej!
Som jag känner igen det du beskriver med saker överallt. Nu har ju jag bara en sambo och en liten dotter men jag förstår ändå precis vad du menar!
Vad gullig din dotter är...tror absolut att du har gjort rätt! Känn dig stolt!

Kram Nea

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Hej vännen!
Om man säger så här, lyckost dig som inte bara har en klok dotter utan även fyra pers som du kan härleda alla högar till. Här är vi bara en stor och en väldigt liten person och jag är rädd att högarna växer sig kämpahöga och ingen att skylla på mer än mig själv.....men det kan väl inte stämma? Eller?
Hmmm förstår INTE hur det går till ;)
Grattis till din guldiga utmärkelse! Kramar från en slarvmaja

Anna (http://ordagranna.blogg.se/) sa...

Många poäng till Clara! Och jag fnissade gott när jag läste kommentaren på min sida. Hihi. Man är inte äldre än vad man gör sig! =)

Kram

/Anna

Merja sa...

Ha ha känner igen mej med hallen. Fast här är det tre mot en;)
Grattis till er båda!

Anonym sa...

Hej!

Har ni gjort stenmuren i förra inlägget själva? Hur har ni gjort? Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

MiaMaria sa...

Hej!

Det är väl härligt när det vankas bara glädje runt dig i olika former....grattis till sonen och dina awards........

Lycka till med kransen det ska inte vara några problem för dig Bella!

HA´det så gott och må så himla bra!
MiaMaria