fredag 21 november 2008

Mosstider!Äntligen fredag...imorgon blir det pyssel...
Kom in, kom in...du kära bloggare!
Har varit ute och plockat en kasse med mossa, kottar, pinnar och lite annat smått och gott ur naturens skafferi...tänk att mycket av det bästa i livet faktiskt är gratis...för mig finns det nästan inget bättre sätt än att gå ut i naturen och hämta kraft...rensar hjärnan så bra när vinden viner runt huvudet...går lika ofta rundan runt havet som skogspromenaden, då jag travar runt inne i skogen...minus med skogsluff är älgarna...de dyker upp både här och där...häromdagen såg jag inte de två älgarna som var högst 2 meter ifrån mig...jag satt i godan ro på huk och plockade kottar! Det var min son som kom cyklande förbi som upplyste mig om älgarna...

Imorgon skall jag göra en adventljusstake och i år blir den stooor. Jag har en ganska stor, rund zinkbalja som jag brukar ha örter i...den fick jag syn på häromdagen och bestämde mig då för att ta in den och låta den få bli årets adventljusstake. Skall inhandla stora blockljus på IKEA som skall prydas med pepparkakssiffror (ops...då blir det till att baka pepparkakor imorgon) som jag tänkte hänga i hampasnöre...kan nog slinka ett notpapper emellan... sedan skall jag plantera murgröna och vita hyacinter och kanske någon vit ros...få se vad vår plantskola har att erbjuda...
Blir det som bilden jag har i huvudet...kommer det ett foto på den imorgon...tills dess!
Godnatt Sverige och du bloggare...som tålmodigt orkar läsa det som ständigt fyller mina tankar...nämligen en massa ord!
Stor kram,
Bella

4 kommentarer:

Willewira sa...

Oh, vilken härlig adventsljusstake det kommer bli!!
Riktigt ser den framför mig...

Håller med om att det är skönt att gå i skogen och plocka av dess skatter.
Ser idag att kylan riktigt lagt sig, men har jag tur hinner jag ut innan snön lagt sig.

Ja, jag säljer espressomaskiner, men främst kaffet till. Supergott!!

Marknader är dock inte vårt främsta forum, utan något vi ville testa och särskilt nu till jul när vi har ett helt otroligt erbjudande.
Vanligtvis åker vi hem till folk och visar maskin och kaffe... då kan de prova i lugn och ro. Emellanåt har vi kaffeprovningar hemma hos oss själva eller hon någon som är intresserad. Då bjuder man hem några som får testa de kaffesorter vi har och det i form av espresso, cappuccino och caffe latte. Brukar vara mycket trevliga tillställningar.
Säg till så kommer jag! ;)

Nu ska jag gå och göra mig iordning för bloggträffen..

Ha en riktigt skön helg, min vän!
Stor kram!
Willewira

Willewira sa...

Ser att jag upprepar mig i texten... "lagt sig, lagt sig.."

Har nog inte vaknat än... :)

Kram igen!

Lallis - liv och leverne sa...

Det kommer ju att bli otrolgit fint:)
Det är så härligt med skogen:)
Kram Lallis

karofina sa...

hoppas du visar bilder sen på din skapelse. jag vill fyllas med inspiration va det gäller adventsljusstake.... vet vad jag vill ha, men orkar inte springa och leta efter just en sån stake.... ska bli spännand att se ditt, det låter väldigt lovande!

tack för allt fint och uppmuntrande du skriver, det värmer i hjärtat! :)

kramar karro!