fredag 10 oktober 2008

Jag en vanlig fredagskväll...


Käraste bloggare...
Just nu...sitter jag och önskar att jag var bortbjuden på middag...tänk att bara få sätta sig ned vid dukat bord och avnjuta nytillagad mat...annan mat än den jag brukar laga...
När jag är bortbjuden på fredagkvällen brukar jag istället tänka...jösses hur skall jag orka vara trevlig...önskar jag fick vara hemma, bara slänga mig på sängen med en inredningstidning och ett glas vin...usch, vilken otacksam människa jag är...

Jag får helt enkelt släpa mig till köket och se efter vad maken inhandlat i matväg idag...jag skriver släpa mig men egentligen skuttar jag omkring...har lite överskottsenergi då jag mest suttit hela dagen idag...men tro för den sakens skull inte att jag är pigg och alert...no, no...

Konstaterar att maken inhandlat...chips, broccoli, vitkål, choklad, Ahlgrens bilar, mer chips, kycklingfiléer, potatis, ris, smör, grädde och ännu mer chips, tomater...vad blir det för någon fredagsmysrätt tro?
Jag tror jag funderar på det medans jag dukar...var inne hos Lotten och kikade på hennes dukning...precis så skulle jag vilja ha det nu...glida ner på en stol och känna det rena, skira...en slags nordisk "Tusen och en natt känsla"...tror hela familjen skulle uppskatta om jag lyckades arrangera fram den känslan...nu blev jag minsann plötsligt väldigt pigg igen...tänk vad inspiration kan göra med livsandarna!

Det var inte bara den vackra dukningen som kändes magisk hos Lotten (Lottens vita och gröna)...hon skickade en utmärkelse till mig...gissa om jag blev sådär "super-duper"...mäktigt...jätteglad...japp...det blev jag! Det var så skönt med påfyllning på glädjefronten! Hon skrev en sådan vacker motivering att jag blev sådär rörd...jag skulle behöva träffa Lotten och krama om henne...så det så!
Nu vill jag önska er alla underbara bloggare...det allra bästa!
Stor kram,
Bella

13 kommentarer:

RANA sa...

Grattis till awarden, gumman! Jag är glad för din skull, du persikoflicka. :-)

Kram, Rana

Mamma C sa...

Grattis till din utmärkelse och ha en riktig skön helg
Kram mamma c

C De-sign sa...

Hej Grattis till utmärkelsen, den är du verkligen värd! Jag gillar att läsa dina tankar...och varför inte skriva en bok...jag ler också lite igenkännande!!!!!! Det är såååååååå mycket man vill göra.... men man hinner inte med, tid...Nu har jag i alla fall dagen och morgondagen...helt blanka...att göra precis vad jag vill!!!! Ute småregnar det, så det blir inne....men kanske jag bara ÄR.... ska försöka att tillåta mig det! Skickar varma kramar till dig! C

Södralycke sa...

Fredagar är lite speciella! Vi brukar ha fredagsmys och laga lite extra god mat tillsammans, ta ett glas rödvin och halvsova i soffan framför Idol.....Ibland är man bortbjuden, och då kan det vara lite ansträngande att orka vara social och trevlig efter veckans slit. Fredagkvällen blir liksom en landning efter en stressig vecka :)

Grattis till din fina award! Sånt lyfter alltid humöret!

Trevlig helg! Kram Johanna

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhhhhh kramas vill jag, du persolena kvinna!du är för goooo dina ord värmer mig jämt!

mmmm handlar din man, lyllo dig, min tror att jag tycker det är kul...ehhh

ha den bästa av helger vännen! varmkram

Lallis - liv och leverne sa...

Grattis till awarden:)
Hoppas att du har haft en fin helg.
Kram Lallis

Merja sa...

Grattis!!
Gillade också hennes dukning:)

Ann-Catrin sa...

Morrn Bella!

Siier här och ler för mig själv.. ser som vanligt för min inre syn när du packar upp chipspåse.. efter chipapåae...
och precis som du kriver... när man är bortbjuden.. vilket inte sker så himla ofta ändå..ja då drar man sig..
Ikväll ska jag träffa en go vän och äta middag.. ska ju bli hur mysigt som helst.. men...

KRAMAR
och grattis till din utmärkelse... och Lotten..ja hon kan hon!!

Ann-Catrin

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Hej peachy!
mmm jag brukar också önska mig till ett färdigdukat middagsbord...oftast när jag har läst om något snålvattenframkallande hemma hos dig :D !
Hoppas du mår bra, kramar från Helena

Annie - Annalunda sa...

Käraste Bella!

Hoppas att allt är väl du persikotjej! Du förtjänar varendaste award som går att uppbringa...

Jättekram Annie

RANA sa...

Tittar in igen... KRAMAR till dig!

Anonym sa...

Hur blev dukningen hemma hos dig!

Ann-Catrin sa...

Bella!!

men hu.. sjuk och febrig.. låter inte kul!!
hopa du krya på dig ordentligt nu då inför lördagen.. du bara måste berätta sen!!
Ludvig ligger faktiskt oxå i samma sjuka som du... och är inte det typiskt när Anders och jag tänkt sticka iväg till Dalarna bara han och jag över helgen... hmm nej det blir till att vara ansvarsfulla föräldrar och pyssla om!!

fast kanske vi åker upp sent imorgon kväll för att sen komma hem sent lörd kväll.. vi är så sugna att gå på en auktion nämligen.. och några loppisar!!


Fick faktiskt oxå lite jobb.. två stora beställningar tills nästa vecka.. hopp om livet igen!!


Ha en bra helg med allt spännande, och krya på dig

KRAMAR
Ann-catrin