torsdag 22 maj 2008

Såg i almanackan att...

Mors Dag på söndag...konstaterar alltså att det då är sista söndagen i maj! Men då är ju maj månad snart över...för den här gången...ingen fara...efter maj kommer ju juni med sommarlov...ops! Nu får vi ta det lilla lugna...är det redan dags för sommarlov...jösses, då måste jag ju börja "testlaga lite nya examensrätter"...har ju lagt en prydlig hög på nattduksbordet med utrivna intressanta recept... bara att hugga in på...(bläddrar lätt hysteriskt i almanackan en gång till, bara för att konstatera - tre veckor kvar till examen, minus en dag)hur skall vi hinna åka till London (hälsa på goda vänner som nu bott där i tre år och flyttar hem i juli), vinshoppa i Tyskland, åka till Ullared (på dotterns begäran), renovera lite på huset - man ser ju alla fel med nya ögon när man skall ha kalas...
Om jag skulle ta och lägga ut "lite lugnande för min själ bilder" på växtligheten istället och låtsas att jag inte vet om att det är Mors Dag på söndag och...
Kramar ifrån ett soligt västkusten,
Bella

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får hoppas att juni kommer med sol och värme då :D

Anonym sa...

Oh vilka vackra pioner. Är det klematis som blommar vitt?

Tanken på semestern borde ju vara avstressande men när det kommer en examen i vägen så kan jag förstå om det plötsligt blev lite mer att göra och tänka på.

Lycka till med planerandet!

karofina sa...

Ja det är alltid om sommaren allt ska hinnas med. Ni verkar ju ha riktigt sköna resor på er lista! Vi planerar oxå lite renovering, en bröllopsresa och så några weekendagar här o var i sverige tillsammans med barnen. Ja jag hoppas vi kommer få en bra dag på lördag, sista fixningen idag!
kram på dig!

Annie - Annalunda sa...

Käraste Bella! Tack för din underbara hälsning hos mig - du är så fin! Ta det lugnt... allt har sin tid... det blir kanske inte precis som vi har tänkt oss - men det blir så som vi behöver... (Mitt mantra för tillfället :)

Mejlar dig! Kram Annie

Änglahem sa...

Hihi....fler än jag som har fullspäckade scheman...*puh*. Jag blev riktigt stressad av att bara läsa allt du ska hinna med*tihi*, men det där med London måste ni försöka klämma in! Jag Älskaaar London! Finns ett gammalt ordspråk; Den dag du är trött på London, är du trött på livet.
Och jag håller med till fullo, man kan Aldrig bli trött på London!!

Vad är det för pion som blommar hos dig redan? Mina har knopp...men inte mer...nu blev jag nyfiken här!

Storsnuttan ligger sjuk här mitt i allt! Hon som skulle varit i Halmstad med skolan idag, Salvedagarna och Tropikcenter, var bara lillasyster yster som kunde åka med. Skivinspelning är inplanerad på lördag med kören för hennes del också, hoppas att hon blir frisk till dess iaf! Imorgon ska ju vi åka till Barnmott. i Hlmst med henne, men får se hur det blir med det, hon var inte pigg här i kväll inte! Hon går på kontroller för sin mage...vet inte om jag berättat det?! hennes tarmar fungerar inte som de ska eller inte alls, dom vet inte säkert vad som är felet. Gjort alla undersökningar som går att göra, men felet hittar dom inte!! Kroniskt är allt dom kan säga. Hon har medicin varje dag för att kunna tömma tarmen.

Nähä här sitter jag och tjötar, skulle lagt mig för en timme sedan!! men blev fast här vid datorn istället*suck*. Måste försöka bli lite pigg till imorgon...

Må så gott goa vännen!
Kramar, Ulrika

MiaMaria sa...

Hej!

Usch det går alldeles för fort, nog för att jag är snabb men nu hinner jag inte riktigt med...fniss..

VAckra trädgårdsbilder, har du vägarna förbi kan du väl ta itu med min. Skulle behöva ha lite gröna magiska fingrar där....

Ha´en bra morgondag!
MiaMaria

Living by Milla sa...

Ljuvliga trädgårdsbilder !! Ja, det är inte klokt vad fort det går..
Har en stoor sommarlängtan nu, varma sköna dagar med dopp i poolen mellan husrenovering det är livet! ;)

Ha det gott, vännen !
kram Camilla

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hello...miss you..tack för mail..kommer snart svar...har bara varit såååå mcket!!!! Hoppas snart ha tillbaks nätet igen !!!! Stoooor kram på dig!!!!!!!Du är en ängel!! Ha det så fint då!!!!

<3MASSOR AV KRAMAR MILLAN<3

Annie - Annalunda sa...

Bella! Kan du skicka mig din mejladress! Kram Annie