fredag 21 augusti 2009

Jag har blivit faster!


Min man och "Flickan"

Nu minns jag hur mysig den där doften av baby är...hur pyttesmå tår en enveckas baby har...hur mjukt babyhåret känns emot näsan...och hur man drar in den där varma mjuka doften av mirakel...att ett nytt liv har kommit!
Kanske har jag tyckt att brorsan har väntat länge med att skaffa barn...får nog erkänna att jag nästan gett upp hoppet...därför blev man så där alldeles extra glad när han och hans sambo i julas berättade att de väntade barn! För mig var det verkligen längesedan de mina var små...för att vara exakt...nästan 15 år sedan... Så att få småbarn i familjen igen kändes hur kul som helst!

Den 6 augusti ringdes det ifrån Söder sjukhuset i Stockholm och en glad, nybliven pappa meddelade att det blivit en flicka!

Några dagar senare kunde jag naturligtvis inte hålla mig utan övertalade maken om att vi skulle åka upp till Stockholm och hälsa på! Och inte förstår man det hela förrän man med egna ögon sett det lilla miraklet! Får jag presentera "Flickan"...föräldrarna har tre namn som de väljer ibland och inte heller idag har de bestämt sig...så just nu kallas hon för "Flickan"!
Vill önska alla en härlig helg!
Själv skall jag slappa ikväll...gå på svågerns 40 års kalas på lördag och pyssla på söndag!
Kram världen!
Bella

tisdag 11 augusti 2009

En annorlunda sommar!



Bad i ösregn!



Jag tänkte unna mig att filosofera lite över de sommarveckor som jag haft semester...
Innan semestern var det sååå varmt, strålande sol och absolut ingen AC på skolan där jag jobbade. Så fort minsta chans uppenbarade sig för att få sätta sig ute tog vi den...näsan mot solen och så drog vi upp byxorna en bit...det gäller att sola så stora delar av kroppen som möjligt...kan tänka mig att det såg fånigt ut för de som passerade förbi...men oj vad vi njöt!
Sedan kom då äntligen den där dagen när semestern skulle börja...och vad började den med kan man undra...jodå..regnet kom...först tyckte jag detvar helt OK...trädgården var i stort behov av vatten...men efter fjärde veckan kändes det rätt tröstlöst! Vet inte hur många gäster som suttit med oss under vår paviljong och ätit grillat...i störtregn...men...så förra veckan kom då solen...vi slängde oss ut i båten och hängde vår båt på släp efter syrrans segelbåt när vi fläktat av oss...i tre dagar seglade vi och njöt...så nu när vi i måndags började arbeta igen kändes det som en härlig sommar...för visst har vi badat och solat!! Vi avslutade sista semesterhelgen med två fester på raken...underbara fester med underbara människor! Så summan av kardemumman är...tänk vad lite sol kan göra:)
Önskar alla en härlig vecka!
Kram,
Bella